Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никога не пренебрегвайте тези проблеми във връзката

26 март 2021, 16:16 часа

Няма перфектни връзки. Във всяко партньорство настъпват трудни моменти. Разликата обаче е, че има проблеми, които веднага се решават, а на други не се обръща голямо внимание, защото се считат за незначителни. Именно те обаче могат да развалят хармонията у дома завинаги.

Кои проблеми никога не бива да пренебрегваме? Вижте кои са признаците, че нещата с партньора ви не вървят никак добре и трябва да предприемете нещо спешно.

Трети лица се месят в отношенията ви

Когато стане въпрос за връзки и трети лица, обикновено започваме да си мислим за изневери. Тук обаче нямаме предвид любовен триъгълник, а трети лица като приятели или роднини, които се месят в личния ви живот. Те ви дават съвети, с които обаче само наливат масло в огъня и напрежението между вас и половинката ви става още по-голямо. Ако в живота ви има такива хора, игнорирайте ги или поне се опитайте да не вземате предвид мнението им. Ще ви е много по-спокойно.

Не усещате привличане

Нормално е в началото на връзката си да изпитвате най-силно привличане към партньора си и  с времето страстта да намалее. Но не е нормално той изобщо да спре да ви привлича и дори да ви отблъсква с визията си. Това е знак, че нещо не е наред между вас.

Непрекъснато спорите за нещо

Ако все спорите с половинката си и се карате за дреболии, вероятно имате твърде различни възгледи за живота и се опитвате да наложите себе си. В такъв случай трябва да поработите над това да сте по-добър екип заедно, да се научите да правите компромиси и да не искате винаги да сте прави при всеки спор.

По-щастливи сте, когато сте сами

Ако се чувствате добре във връзката си, би трябвало партньорът ви да ви липсва, когато сте разделени. Но ако забележите, че ви е по-спокойно и щастливо, ако него го няма около вас, определено това не говори добре за отношенията ви.

Спрели сте да се веселите заедно

Един от начините да укрепите отношенията си и да заобичате още повече човека до вас е, като се забавлявате заедно. Колкото и натоварено да е ежедневието ви, намерете време да правите нещо, което и двамата обичате. Например да идете на почивка заедно, да гледате филм у дома, да поиграете настолни игри или нещо друго, което ви кара да се смеете.

Не говорите за бъдещето си

Лош знак е, ако преди сте говорили за бъдещето си със своя партньор, крои ли сте планове, обсъждали сте идеи заедно. А сега то все едно не ви вълнува и отдавна нищо не коментирате по темата.

 

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес