Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никога не ги носете: 4 женствени елемента, които отблъскват мъжете

01 юни 2024, 18:38 часа
Реклама

В наши дни не е трудно да изплашиш мъжете, защото те не са много наясно с модата и обикновено не вярват на никакви тенденции, а най-често „стилните“ им съвети не водят до никъде. Но все пак в някои ситуации е необходимо да погледнете на себе си с мъжки очи и да си преровите гардероба.

Инфантилен сандал

Става дума за моделите с три четвърти ръкави, V-образно деколте, мини дължина и разкроена пола. Тези сандали сякаш идват от детския отдел. Добавете щампа на точки или десен на малки цветя и образът на наивно селско момиче е готов.

Психически здравите мъже не се интересуват от малки момиченца. Разбира се, представителите на силния пол нямат нищо против нежността и крехкостта, но не може да се забравя за сексуалността. Ако сте му потенциална партньорка, той би искал да ви  покани на вечеря на свещи, а не на малък разговор в пясъчника.

При положение, че планирате да наблегнете на романтиката и женствеността, изберете по-чувствени стилове. Например копринен сарафан, стигащ до глезените или до коленете, или смела рокля с бюстие, красиво разкриваща раменете и ключиците.

5 пролетни модни тенденции за април и май, с които ще сте оригинални

Панталони с еластична талия

Това, което е подходящо за спортен чорапогащник, изобщо не изглежда добре при ежедневните дрехи. Вероятно сте виждали момичета, които носят тесни панталони от костюмна материя с преувеличена талия и точно такъв колан. Понякога от този „несъвместим“ ластик отгоре е завързан колан.

Дамите обичат да допълват панделката с тези панталони с тениска, сандали на обемен клин и чанта за кръст на дълъг колан. Това се оказва псевдоделови стил. Първо, изглежда малко нелепо, и второ, навява мисли за скука в офиса. Мъжете ценят умението да се съставят хармонични образи, а също така много харесват ярките жени с пиперлив характер, с които можеш да се забавляваш и да си почиваш чудесно.

Струва си да се обърне внимание на класическите стилове. А за да избегнете баналността и монотонността, можете да си купите панталони с флорален принт или тънки вертикални райета, като последните не само визуално ще удължат краката, но и ще ги направят по-тънки. Изтънчена и решителна дама гангстер, какво може да бъде по-провокативно?

Обикновени качулки и тениски

Това са базови неща и изглежда, че присъствието им в гардероба не е необходимо, но е много желателно. Проблемът обаче се крие в неспособността на някои представителки на нежния пол да съставят интересен аутфит и да разгърнат стандартния образ с помощта на акценти.

Не е хубаво да се каже това, но господата с адекватно самочувствие не искат да се срещат със скучни жени. Мъжете не харесват нормалността, обикновеността и пълната липса на индивидуалност.

Усложнявайте облеклото, а не отношенията. Тенденциите за лято 2024 г. включват: широки ленти за глава, многопластови колиета, твърди гривни, масивни обеци, чанти трансформатори и др. Също така опитайте да експериментирате с нюанси и модели. Лимон, млечно бяло, нежно розово, кобалт или горчица? Цялата цветова палитра е на ваше разположение, а също така е време да разгърнете вътрешния си хищник и да пробвате леопардов или змийски принт.

Ако сте от нисичките жени - какви дрехи задължително да носите!

Риза за учителя

По правило това съмнително нещо е изработено от евтини материали и недобре ушито, така че се мачка, колкото и да не се глади, седи странно и съвсем не е еротично. Ако облечете обикновено сако със скъсени ръкави, не можете да очаквате предложение за брак.

Ще трябва да похарчите малко за дрехи от по-висока ценова категория. Особено подходящи са деконструираните блузи с необичайни ръкави, например асиметрични или ултрадълги, с много детайли. Те ще ви позволят да постигнете сложен силует и да се откроите от тълпата.

И, разбира се, не можете да минете без топове с дълбоки деколтета и оформени чашки, а ако това е твърде дръзко за вас, обърнете внимание на топовете бандероли във формата на обърнат триъгълник.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес