Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Необичайни факти за вашата зодия

19 февруари 2022, 12:20 часа

Според астролози нашите знаци се проявяват в някои странни физически и личностни черти. Време е да проверим силата на тази теория – нека да видим как съвпадат с чертите на вашия зодиакален знак.

Водолей: Ръцете и краката ви винаги са студени.

20 януари - 18 февруари: Ако сте Водолей, най-вероятно сте майстор на екипната работа и точно предавате всички чувства. Вие също сте от хората, които имат ледени ръце и крака. Причина? „Водолей управлява циркулацията на кръвта в тялото“, казва астрологът и експерт по фън шуй Дона Стелхорн

Риби: Имате странна привързаност към числото 7.

19 февруари - 20 март: За Рибите числото седем излиза извън територията на щастливите числа. Свързано с духовното, психическото и интелектуалното развитие, както и с мъдростта и висшата интелигентност, числото седем е „щастливо число на стероидите“ за Рибите. Ако е естествено и се появява навсякъде. Ако видите поредица от седем през целия ден (например часовникът показва 7:07), тогава най-вероятно имате особено щастлив ден.

Овен: Имате белег на челото или лицето си.

21 март - 19 април: Ако символът на Овен е овен, тогава представителите на този огнен знак са по-склонни да получат нараняване на главата през живота си. Това обаче няма нищо общо със склонността към инциденти. Овните са безстрашни (а понякога и безразсъдни) и често подхождат към новите неща (буквално) с главата напред, особено през детството. Овен, проверете челото си за малки белези в стил Хари Потър.

Телец: Мразите (повтаряте, мразите) сутрините.

20 април - 20 май: Сутринта просто не е вашето време. Хей, вие сте управлявани от Венера, планетата на красотата и любовта, и сте известни със своята решителност. Така че е напълно логично, че сте отдадени на мечтата си за красота.

Близнаци: Изглеждате най-добре в зелено и жълто.

21 май - 20 юни: Известни със своите очарователни, остроумни и приключенски личности, Близнаците често украсяват домовете си в нюанси на жълто, златисто, или зелено. Близнаците могат привидно да „активират“ силата на нюансите, като ги носят в ден, когато е необходим допълнителен късмет.

Рак: Обичате да притежавате антики и винтидж дрехи.

21 юни - 22 юли: Раците обичат неща, които са единствени по рода си. Нещо, което произтича от техните творчески, добре възпитани и артистични личности. Управлявани от Луната – както и техните настроения и емоции – Раците (често художници или певци) вероятно са големи фенове на антиките и вероятно притежават доста винтидж мебели или дрехи.

Лъв: Имаш страхотна прическа.

23 юли - 22 август: Най-добрата и най-разпознаваема черта на Лъва е неговата грива. Което е съвсем логично, като се има предвид, че неговият символ е лъв. Ако сте родени с безумно количество коса или имате къдрици, за които всички, които познавате, завиждат, трябва да благодарите на знака си.

Дева: Завършил си с отличие.

23 август – 22 септември: С прагматичния си характер на работа, отлични организационни умения и силна отдаденост на всичко, което ви вълнува, не е изненада, че Девите често завършват с отличие, като се нареждат на първо място в класовете си.

Везни: Вие обичате модното.

23 септември - 22 октомври: Везните имат цял ​​гардероб, пълен с интересни неща. Известни със своите пищни тоалети, склонност към високи цени и любов към гурме храната, Везните са истински представители на модното. Везните се управляват от Венера, планетата на любовта и красотата. И те също са известни с външния си вид - и с трапчинките!

Скорпион: Имате „наметало на вдовица“.

23 октомври – 21 ноември: Управлявани от Плутон, планетата на силата и прераждането, Скорпионите са изключително смели, лоялни и остри като кактус – както и техните прически. Вдовиците, характеризиращи се с отчетлива V-образна линия в центъра на челото, са най-характерната черта на Скорпиона.

Стрелец: От всички знаци вие сте родени да бъдете известни.

22 ноември – 21 декември: Известни със своите оптимистични, устремени и самоуверени черти, Стрелците са най-склонните да станат известни от всички знаци.

Козирог: Вие сте (буквално) шефът.

22 декември – 19 януари: Проверете рождения ден на шефа си – не се учудвайте, ако той попадне между 22 декември и 19 януари. Известни със способността си да ръководят, както и със своята отдаденост, упорита работа и фокус върху семейството, Козирозите работят по големи проекти и винаги държат дългосрочните си цели пред погледа.

Източник: goodhousekeeping.com

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес