Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-страхотните пожелания БЕЗ повод

20 април 2022, 14:15 часа

Не винаги е нужен повод, за да зарадвате някой с мили думи, да му напомните колко много означава той за вас и да направите денят му специален. Хората имаме нужда да чуваме, че ни обичат, че нашето присъствие на този свят е важно за друг.

Не чакайте повод, за да споделите топлите си чувства на някой и да го усмихнете широко. Правете го непринудено и радвайте онези, на които държите. Онези, които поръсват ежедневието ви с положителния си заряд. Онези, които са ви показали, че път към тях лесно можете да намерите, независимо през какви трудности преминавате.

Пожелания за рожден ден на приятелка

Ето и няколко страхотни пожелания без повод:

1. Ти си важен за мен. Твоето присъствие в моето ежедневие ме кара да се чувствам по специален начин. Казват, че когато някой те обича, сърцето ти тупти по-силно. Днес обаче аз ще ти кажа, че те обичам, защото без теб животът ми нямаше да е същият. Благодаря ти, че те имам. Остани до мен и в слънце, и в буря.

2. На теб ти пожелавам да бъдеш по-щастлив от всякога. Днес повод няма, но това не значи, че трябва да се въздържаме и да не споделяме топлите си чувства. Ти си специален човек. Добрината ти е безгранична. Ти ме омагьоса. Благодаря ти, че си част от този свят и го правиш по-добър.

3. В теб има нещо уникално, несравнимо, неизмеримо. Ти си великолепие в моите очи. Възхищавам се на всичко онова, от което си изтъкан – човечност, добрина, морални ценности. Не се променяй.

Най-оригиналните пожелания за рожден ден

4. В моя свят винаги ще има място за теб. Днес повод няма, но чувствата ми са толкова силни, че няма как да не ги споделя с теб. Усмихвай се и прави всяко нещо в живота със страст и силни чувства. Бъди неотразим във всеки един миг.

5. За теб днес ще напиша пожелание. Нека денят ти бъде посипан с празнично настроение. Всеки ден, в който дишаме и усещаме, е повод да споделяме чувствата си с околните и да ги даряваме с положителното си мислене и с топлината, която пазим за тях. Обичам те, не се променяй.

6. Днес аз ти казвам, че си специален. Знам, че ти го знаеш, но какво по-хубаво от това някой да ти го напомня. Светът е толкова сив, а хората – сгушени в себе си. Днес аз имам нужда от твоята прегръдка. Тя е лек за мен. Обичам те завинаги.

Най-оригиналните пожелания за имен ден

7. Пожеланията са нещо толкова мило, толкова еуфорично, толкова зареждащо. Свикнали сме да ги изричаме на поводи, а не си даваме сметка, че всички останали дни от годината са лишени от мили думи. Нека променим това заедно. Желая ти усмивки и добрина. Запази ентусиазма и слънчевото си излъчване. Ти заразяваш, пленяваш, усмихваш, трогваш. Ти си вълшебство!

8. В този мрачен ден ти желая в душата ти да грее слънце, а сърцето ти да прелива от любов. Грижи се за себе си и помни, че някой мисли за теб непрекъснато!

9. В днешния ден има място единствено за усмивки и любов. Споделям я с теб, защото си важен за мен. В замяна си пожелавам да бъдеш здрав и да запазиш детското в себе си. Твоята невинност и чистота са нещото, на което никога няма да спра да се възхищавам.

Пожелания за рожден ден на момиченце

10. Ти си като диамантче в моя живот. Трябва да го знаеш. Ще те пазя завинаги, ще те браня и ще те подкрепям. Ти си моята по-добра половина – тази, с която искам светът да ме вижда. Обичам те. Нека денят ти бъде поръсен с усмивки и ведро настроение. Нека положителни новини те настигат!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес