Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-стилните дрехи, които ще са хит през пролетта

18 март 2022, 13:15 часа

Тази пролет девет облекла ще са истински хит и ще подчертават стилно и изискано. Това са различни комбинации, от които с лекота ще се създават стилни визии за целия пролетен сезон.

Най-хубавото е, че това ще са не само нови и модерни модни решения, излизащи тепърва, но и стари колекции, които заедно ще са комплимент една на друга.

Тези 7 женски имена са изключително красиви и заслужават отново да са на мода

Модните експерти твърдят, че дори не е нужно да се протягаме към нови дрехи и да се чудим за кое по-напред да отделим пари, а просто можем да се обърнем към старите си дрехи и обувки и под това се има предвид тренчкотите и платнените обувки, които си остават актуални и този сезон.

По-женствения образ, според стилистите, лесно може да бъде постигнат с бели блузи, дънкови поли със средна дължина и рокли с пухкави ръкави - нищо което почти всяка жена да няма в гардероба си. Някои дори повече от едно.

Модата в букетите през 2022 година

Роклите идват с пролетта по инерция, точно както вадим шаловете, още щом чуем думата "есен" и тази пролет няма да е по-различно. С чорапогащник и ботуши, докато все още температурите не са точно пролетни, а когато стане по-топло с кецове, маратонки или по-отворени и леки обувки.

 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес