Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-големите чаровници от нежния пол сред ЗОДИИТЕ

25 януари 2022, 13:22 часа

Скропион

Няма как да не забележите момичето скорпион, особено ако имате влечение към нежния пол. Очарователни, съблазнителни, почти перфектни във всяко едно отношение.

Те са безкрайно уверени и могат да привлекат всеки и то съзнателно, защото няма кой да спре чара им. Те приемат любовта и връзките изключително серизоно, но и ревността им расте все повече и повече, като може да ги направи и истински опасни.

Кои са най-красивите мъже и жени сред ЗОДИИТЕ

Близнаци

Талантливи, креативни, различни - всяка от другата. И всеки ден от предишния. Изключително страстни и любопитни, привличат всеки като в капан, а техните обожатели всекидневно са изненадвани, дори обезкуражавани, но непрестанно тичащи след тях.

Близнаците имат подход към всеки човек, способни са да се адаптират като хамелеони, особено ако имат цел към някого. Тя е добра в изслушването и даването на рационални съвети и веднъж реши ли да се въвлече във вашите проблеми и мечти, ги приема за свои и е способна да се бори за тях дори с повече сили, от колкото за себе си.

Проблем е, че те бързо се отегчават и им доскучава да стоят на едно място прекалено дълго време, макар и да са доста търпеливи. Също не са особено добри във взимането на решения, но това е просто защото са готови да опитат от всичко, което им се предлага. За тях е много важна духовната и психическа връзка с партньора им. А в леглото пожарът е неизбежен и никога не оставят разочаровани хората до себе си.

Лъв

Вечно в светлината на прожекторите, щом са сред хора, с които блестят като скъпоценни камъни, те са точно на мястото си. Имат нужда човекът до тях да е постоянно очарован и да не иска нищо друго, затова и рядко се задържат до някого, защото никога не са достатъчно удовлетворени от вниманието, което получават насреща.

Те изискват покорство и не биха търпяли около партньора си никоя потенциална опасност. Ако може никоя друга жена, още по-добре. За сметка на това, за себе си те са адски либерални и обичат вниманието по всяко едно време, от всеки.

Тези 3 зодии ще претърпят раздяла през последната седмица на Януари

Водолей

Водолеите нямат особени претенции към човека до себе си, но обичат романтиката и да бъдат обожавани. Често се тревожат, когато влизат в нови връзки, защото за нея най-важно е да е сигурна, че е обичана и то достатъчно много.

Интелигентни са и държат половинката им да следва ритъма и да е на тяхното ниво. Заобиколени са от много приятели, защото може да се разчита на тях. Водолеите се нуждаят от много любов, защото просто не могат да живеят без нея и дори в най-лошия водолей, винаги има нещо привлекателно и достойно за обичане.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес