Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мощни амулети срещу финансови загуби: за портфейл, работен плот и джоб

08 април 2023, 20:08 часа

#mce_temp_url#Можете да спестите и увеличите доходите си по много начини, включително с помощта на силни амулети. Те се използват за привличане на финансово изобилие и избягване на неочаквани разходи.

Парични талисмани за портфейл

В портфейла се слага чуждестранна монета, така че финансите никога да не се прехвърлят и да не изтичат през пръстите ви.

Отличен амулет ще бъде памучен тампон, напоен с масло от пачули. Поставя се в портфейла за привличане на финансови потоци и без нужда от средства.

Добър талисман би била миниатюрна сребърна лъжица, която е наречена "лъжица-гребло". Също така се слага в чанта и не се изважда, за да не се загуби финансовия късмет.

Пари привлича и чужда банкнота. Внимателно се навива на тръбичка и се завързва с червен конец. Такъв амулет ще се справи перфектно не само с липсата на пари, но и ще пази от кражба.

5 парични талисмана, които ще ви помогнат да избегнете финансови проблеми

Талисмани за работния плот

Работният плот е място за привличане на финанси, благополучие и просперитет. Върху него се поставя фигурка на жаба с монети, за да не остане без препитание.

Добър амулет за финансово благополучие е живо растение, което може да привлече финансови потоци. То е разположено в офис и се грижите за него, за да внесе просперитет в живота.

Ако пространството и времето позволяват, тогава в офиса сложете аквариум със златна рибка. В него се поставя сандък със злато или други украшения, символизиращи просперитет.

Най-мошният талисман за пари присъства във свеки дом

Талисмани за пари в джоба

Една проста монета може да се превърне в паричен талисман, който привлича пари. Показва се на растящата луна, след което се поставя в джоб и не се показва на никого.

За да се предотврати прехвърлянето на пари, стари монети се поставят в джоба. Слагат се във всички дрехи, които се носят и не се изваждат без особена нужда. Монетите се докосват, за да се приеме парична енергия и да се привлекат финанси.

Обикновена безопасна игла ще бъде добър талисман. Върху нея са нанизани мъниста в зелени, сребърни и златни цветове. Такива амулети ще помогнат не само за привличане на пари, но и за предотвратяване на негативно влияние отвън.

Лист от детелина също ще се превърне в добър амулет срещу финансови загуби . Може да се изсуши и замаже със смола, както и да се рисува върху лист хартия. Слага се в джоба на гърдите и не се показва на никого.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес