Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Модни тенденции при пръстените 2021г. от Capino

26 март 2021, 09:32 часа

Съвременните момичета винаги искат да бъдат в центъра на модните събития. Някои от тях стриктно спазват правилата, които им са продиктувани от кориците на лъскавите списания. Други, поради желанието „не искам да бъда като всички“, се опитват да бъдат напълно различни от останалите и носят неща, които не се смятат за модерни. И така Capino ще Ви разкаже какви са новите модни тенденции които предлагат бижутерите през 2021 г. и на какво трябва да обърнете специално внимание?

Кои брачни халки са модерни през 2021 година

И разбира се, да започнем със стилните сватбени пръстени, които са в тенденция през 2021 година. И така, днес са на мода следните опции:

  • Сребърни пръстени, направени под формата на преплитане;
  • Годежните пръстени изглеждат много романтично, в формата на сърце, пръстов отпечатък или дизайн на дървото на живота са много популярни днес. Освен това изображението може да бъде направено по поръчка, което ще направи вашия пръстен уникален;
  • Пръстените от няколко цвята изглеждат много стилно. Както се оказва златото, има девет нюанса. Гамата варира от бяло до почти черно. През 2021 г. бижутата, направени в поне три цвята (например жълто, бяло и зелено), станаха най-популярни сред булките и младоженците;

Когато избирате сватбен пръстен, не забравяйте, че тези бижута ще ви придружават през целия ви живот.

  • Полираният блясък губи почва през 2021 г. И пръстените, направени с пясъчно или текстурирано матиране, стават популярни. Тези пръстени наподобяват античните сребърни бижута и са много привлекателни за купувачите;
  • Модна тенденция през 2021 г. - комплект сватбени пръстени с годежен. Тази идея направи живота много лесен за нашите мъже. Всичко може да бъде закупено като комплект.

Материали за сватбени пръстени

Популярните материали включват бяло злато и платина. Досега сребърните сватбени пръстени се преместват на заден план. Въпреки факта, че бижутата от платина са по-ценни, младите хора все още предпочитат класическото бяло злато. Това е така, защото изборът на златни елементи е много по-широк и по-интересен от гледна точка на дизайна.

Какви камъни са в тенденция през 2021 г. за сватбени пръстени съвет от Capino.bg

Що се отнася до камъните, модерните сватбени пръстени имат своя собствена оценка.

  • Най-популярните са диаманти, обичани от всички момичета , колкото и банално да звучи.
  • На второ място е рубинът. Такива пръстени изглеждат много ярки и романтични, обаче, мъжете все още се опитват да избягват вложки от камъни с такива ярки нюанси.
  • И накрая, изумрудът, който много често се среща в женските сватбени пръстени през 2021 година.

    Мода за мъжки: Най-добрите бижута за мъж са тези, които подчертават неговия статус.

  • Диамантите за мъже изчезнаха на фона тази година. Също така извън модата са класическите пръстени с гладка лъскава текстура. През 2021 г. са актуални мъжки пръстени с необичайно тъкане, асиметрична форма или с индивидуално гравиране . Пръстените, направени във винтидж стил, изискват специално внимание . Такива бижута обикновено не привличат вниманието от първия път, но ако погледнете малко по-отблизо, е трудно да не оцените оригиналността и дълбочината на дизайна на такива бижута. Например печати с изображения на Свети Николай Чудотворец или пръстени с гравиран Свети "Георги и змията" станаха много популярни.

    Стилни диамантени пръстени: винаги на мода

    Диамантените пръстени през 2021 г. са толкова популярни, колкото и в миналото. Само отношението към изпълнението на подобни декорации малко се промени.

    • Днес асиметричните продукти са на мода, когато камъните са поставени не в центъра на пръстена, а с отместване към ръба. Това дизайнерско решение беше предложено в началото на миналата година и днес придоби още по-голяма популярност. Пръстени с асиметрично разпръскване на камъни, направени по контура на продукта, изглеждат много интересни ; Спомнете си какво каза Коко Шанел: диамантите са това, което прави една жена жена.
    • Пръстени с големи вложки избледнели малко на фона. Клиентите вече са пренаситени с такива декорации;
    • По-популярни са необикновените идеи в бижутата, например диаманти в златен пръстен от няколко цвята;
    • Златните пръстени 2021 г. също са украсени с комбинации от диаманти и сапфири или диаманти и перли. Разбира се, перлите са загубили предишния си интерес и не са особено почитани сред съвременните момичета, но дамите на интересна възраст все още им обръщат специално внимание.

    Стилни сребърни пръстени

    По отношение на стила, тази година нашият купувач се интересува най-много от темата за „микровъл“. Пръстени, наподобяващи структурата на кристална решетка или молекула, станаха много популярни. Днес бижутерите събират идеи и получават вдъхновение не само от природата, но и от физиката и успяват да заинтригуват съвременния клиент.

    Още по-популярни са сребърните пръстени за жени, направени под формата на прости геометрични фигури без огромни вложки или шарки, които излишно натоварват бижутата. Такива малки неща много допадат на младите хора. Също така е много модерно да се носят комбинации от няколко сребърни пръстена на един пръст. Те се поставят един върху друг, докато крайният сребърен пръстен трябва да бъде разположен вече върху средната фаланга на пръста. Въпреки факта, че се препоръчва да изберете бижута в различен стил, цялостната картина е хармонична и богата. Модата за сребърните бижута днес изисква прости решения . Предпочитат се естествените форми и хармоничните цветови комбинации. С други думи, колкото по-просто изглеждат бижутата ви, толкова по-добре.

    Стилни златни пръстени: за истинска дама

    Днешните модерни златни пръстени могат да бъдат описани с три прости думи - масивност, шик и блясък . Нека да разгледаме какво да сложим тази година.

    • Античните пръстени, които може би сте наследили от майки и баби, са по-актуални от всякога днес. Препоръчва се да се комбинират не само с вечерни рокли, но и с ежедневен офис облекла;
    • Някои известни световни дизайнери предлагат да носят шест златни пръстена на една ръка. Те обаче не препоръчват да комбинирате толкова много бижута с големи обеци. Изображението ще изглежда неестествено;
    • В тенденция са декорации, изобразяващи светци, например Николай Чудотворец, Богородица, архангели и др. В този случай пръстенът трябва да бъде голям, по-близо до формата на печата. Въпреки факта, че сме свикнали да виждаме такива бижута на мъжете, жените също много харесват този стил.;
    • Големите женски златни пръстени, напомнящи мъжките печати, също набират скорост;

    Бижута: какво е на мода днес

    Що се отнася до бижутата, тук, точно както при златните пръстени, действа правилото: колкото повече, толкова по-добре. Големи, още по-добре да се каже, огромни вложки от изкуствени камъни са добре дошли в бижутата. Пръстени с инкрустации, изработени от полускъпоценни камъни, като скален кристал и лунен камък, са в тенденция. Оттенъци на зелено, тюркоазено и морско зелено са на мода. Модата за пера също се завръща. Използват се не само в дрехите и брошките. Много често световните звезди има пръстени, направени под формата на перо. Такава декорация изглежда страхотно в офис костюма или рокля за разходка. Както казват водещите дизайнери, днешната мода не трябва да се приема като нещо задължително, без което не можете да бъдете момиче със стил. Съвременните правила на живота диктуват, за да се даде предпочитание на тези, които имат същността, а не красива обвивка. Когато избирате бижута, кажете на обществеността повече за вашия характер и възприятие за живота. И накрая, без значение какво е модерно или не днес, в тенденция или не, носете нещата, които ви харесват най-много. В края на краищата те ще ви дадат самочувствие и ще повдигнат настроението ви.  

    Actualno.com
    Actualno.com Отговорен редактор
    Новините днес