Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мнение на мъжете: 5 признака, че една жена се облича евтино

08 юни 2024, 09:33 часа
Реклама

Честно казано, да се обличате за мъжете, а не за себе си е доста голям провал, който води до загуба на индивидуалност. В някои ситуации обаче погледът отстрани помага да се избегнат смущаващи грешки и гафове.

Вулгарност

Представителите на силно самоуверената половина от човечеството в повечето случаи са категорично против прекалено големия и непринуден стил. И, разбира се, те винаги гласуват за сексапила. Но дори и най-запалените почитателки на женствеността могат лесно да бъдат отблъснати, ако забравите за чувството за мярка.

Комбинацията от дълбоко деколте, гол корем, къса пола и друго подобно облекло навява мисли за концерт с рок група, но не и за сериозна връзка или поне за среща. Нужна е лека провокация и чувственост, а не максимално излагане на показ, мъжете обичат да фантазират.

Основни модни тенденции за лято 2024: Какво да облечем, за да изглеждаме стилно?

Небрежност

Дори най-луксозният и скъп пуловер, ако го носите прекалено дълго, с времето ще се превърне в нещо, което не принадлежи на гардероба. А нискокачествените артикули ще бъдат бракувани още по-бързо: с власинки по ръкавите трудно ще спечелите някого. Ето защо трябва да обръщате специално внимание на качеството на материалите, използвани за дрехите, обувките и аксесоарите.

Неуместност

Вечер, слънце, залез, красиво момиче с къса рокля и токчета. И всичко щеше да е чудесно, ако това действие не се развиваше на плажа, където единственият вариант на дрескод е бански костюм.

На представителките на нежния пол, които дори изнасят боклука, пременени като за модно ревю, мъжете дават една изключително обидна характеристика: няма да я цитираме изцяло, но определено има думата „отчаяние“. От подобен провал ще ви спаси едно просто правило: облеклото трябва да съответства на събитието или ситуацията.

Ако сте от нисичките жени - какви дрехи задължително да носите!

Неподходящ размер

Няма да заблудите никого, ако облечете много тесен гащеризон или, напротив, се опитате да се увиете в огромно пончо - можете да постигнете само неправилен силует и изкривени пропорции.

Дори и да имате малки недостатъци, не е необходимо да се смущавате: с помощта на добре подбрано облекло те могат лесно да бъдат скрити. Хората около вас определено ще харесат факта, че знаете как да бъдете стилни и умеете да подчертавате своята уникалност.

Преследване на тенденциите

За съжаление сложните и заплетени панделки не са популярни сред мъжете: уви, те обикновено не са в състояние да оправдаят полета на дизайнерската фантазия. Разбира се, никой няма право да ви ограничава в избора на елементи от гардероба и да ви забранява да проявявате творчество.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес