Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лек за стомаха и черния дроб: Ето как да го приготвите

28 август 2024, 18:34 часа

Содата за хляб се използва от древни времена при различни заболявания и дерматологични проблеми. Тя е много подходяща не само за готвене, но и за почистване.

Невероятните свойства на содата за хляб

Още: Лечебни билки, които ефективно пречистват панкреаса и стомаха

Содата за хляб е най-добрият съюзник на храносмилателната система. Тя помага срещу метеоризъм и храносмилане на тежка храна. Содата за хляб е средство, което действа срещу киселини и усещане за парене в стомаха.

Содата за хляб помага на черния дроб да разгражда несмилаемите токсини. Содата за хляб омекотява инфекциите и неутрализира бактериите и вирусите. Тя се използва широко и срещу грип и вируси.

Содата за хляб помага на организма да изгради защитна система срещу бактериите. Тя е много ефективна срещу инфекции на пикочните пътища.

Лек с мед и сода за хляб

Съставки:

  • 120 грама сода за хляб
  • 250 грама мед

Начин на приготвяне:

Смесете съставките в стъклен съд, докато се получи хомогенна и гъста смес. Сложете тенджера с вода на котлона и загрейте контейнера с мед и сода вътре в тенджерата във врящата вода за 10 минути. След това отстранете от огъня и оставете да се охлади.

Трябва да консумирате по две или три супени лъжици всеки ден в продължение на един месец. Можете да консумирате лекарството преди или след хранене. Много е важно да не консумирате лекарството повече от един месец. През това време трябва да избягвате червеното месо, брашното и захарта.

Този лек действа срещу редица заболявания, като: стомашни, грипни и бъбречни заболявания.

Ако решите да започнете приема на този лек, ви съветваме да информирате лекаря, който следи развитието на вашето заболяване.

Още: Храни, които могат да променят сърдечния ви ритъм и такива, които го регулират

Информацията в тази статия има за цел да допълни, а не да замени съветите на вашия лекар и няма за цел да обхване всички възможни употреби, предпазни мерки, взаимодействия или нежелани ефекти. Възможно е тази информация да не отговаря на вашето специфично здравословно състояние. Ако имате въпроси по темата се консултирайте със специалист.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес