Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Круизен стил: 6 ключови елемента, които ще освежат гардероба ви

23 юли 2024, 07:35 часа

През лятото на 2024 г. круизният стил се превърна в една от най-популярните тенденции в света на модата. 

Стилът е създаден за пътуване по море, екзотични приключения и незабравими почивки. За да направите ансамбъла си още по-богат, обърнете внимание на тайни елементи, които ще направят външния ви вид по-ярък и привлекателен и в същото време ще подчертаят вашия безупречен вкус.

1. Принт на райета

Круизен стил включва използването на раиран принт във всеки дизайн - както хоризонтален, така и вертикален.

През 2024 г. той се превърна в задължителна част от гардероба на всяко стилно момиче, представлявайки не само моден аксесоар, но и незаменим артикул, в който можете да поставите всичко - от слънцезащитен крем до лека закуска.

Спасете дрехите си: ето как да забравите за влагата в гардероба!

2. Широка периферия

Шапката с широка периферия моментално ще направи визията ви женствена и невероятно стилна, придавайки ви чар и мистерия. Това определено е едно от най-горещите решения за сезон лято 2024.

Панделката, украсяваща шапката, може да съвпада с пелерина или туника или хармонично да се комбинира с бански костюм.

3. Слънчеви очила с тъмни стъкла

За да създадете идеалния круизен стил, ще ви трябват и слънчеви очила с тъмни стъкла. Те ще предпазят очите ви от излагането на вредните ултравиолетови лъчи и като бонус ще придадат загадъчност на външния ви вид.

4. Декорации на морска тематика

Бижутата за круизен стил трябва да се избират с особено внимание, за да не се прекалява с аксесоари, които могат да бъдат в конфликт помежду си. По-добре е да дадете предпочитание на един ключов елемент: например закачливо синьо колие, големи тюркоазени обеци или дълга верижка със златна висулка.

Кои дрехи не трябва да изхвърляте от гардероба си?

5. Пола с цепка

Развяващите се леки поли с цепка ще подчертаят пленителната ви визия в комбинация с леки блузи в стил Кармен, топове с връзки и изрязани тениски.

Популярни и в същото време универсални са миди и макси модели с А-силует или вариации с доста разкроен силует с опашки (меки надлъжни гънки), които се веят красиво на вятъра.

6. Бял цвят

Не всеки е склонен да използва цвета, защото се цапа и се поддържа трудно, но е един от най-акцентните цветове. Благодарение на бялото можете да направите почти всеки външен вид ефектен.

Круизният стил не може да се представи без бяло - основно върви ръка за ръка със синьо, като отново подчертава морската тема.

Това може да бъде съчетаване на бели струящи се панталони със син блейзър за официална визия или съчетаване на топ с къси панталони за небрежен външен вид. И така, бял летен гащеризон без ръкави или лека блуза в комбинация с миди пола ще придадат специална изтънченост и чар на вашия външен вид.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес