Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой цвят обувки adidas да изберете?

24 септември 2024, 12:32 часа

Обувките adidas имат 100-годишна история зад гърба си и без съмнение са сред най-популярните спортни обувки в света. Запазената марка на компанията е присъствието на 3-те успоредни линии и логото с 3-те листа, което символизира олимпийския дух, обединяващ континенталните плочи.

Обратно към модните тенденции

Напоследък основна тенденция в модата е завръщането на моделите на маратонки от 80-те години, на които дизайнерите придават съвременна нотка. Пример за такава маратонка е adidas Campus. Тя е изработена в края на 70-те години на миналия век с амбицията да си спечели име в баскетбола и съчетава характеристиките на два емблематични модела –велурената горна част на adidas Gazelle и стила на adidas Superstar.

Ако спортните обувки adidas са онова, което планирате да закупите в най-скоро време, но се затруднявате в избора на цвят, по-долу можете да се запознаете с най-популярните цветове маратонки на компанията. Вероятно те ще ви подскажат кой цвят да изберете за себе си.

Класическо черно за непреходен стил

Маратонките adidas Campus Core Black представляват модерна интерпретация на класическия цвят. Този модел е изработен от висококачествен черен велур, който е изключително издръжлив. Черната спортна обувка adidas допълва всеки ежедневен тоалет, независимо дали предпочитате казуален или по-елегантен стил. Гумената подметка осигурява оптимално сцепление, докато белите памучни връзки гарантират прецизно прилягане за сигурност и удобство. Те заедно с белите кожени ивици на логото контрастират на черния велур и придават на обувката допълнителна елегантност.

Тъмнозелено за казуално-елегантен стил

Моделът adidas Campus 00s green напомня естетиката на скейтбордистите. Внушителните връзки, широката, извита форма и гумената подметка наподобяват обувките за скейтборд. Тази форма на Campus 00s е носталгична нотка за обувките Campus, представени през далечната 1978 г. Чифтът е изработен от мека велурена горна част в тъмнозелено, която хармонично се съчетава с бялата междинна подметка и се поддържа от здрава гумена основа.

Сиво-бяло за елегантна простота

Следвайки традицията, новият модел adidas Campus Grey се превърна в един от любимите цветове на феновете. Той е предназначен за разходки из града или за каране на скейтборд в парка. При всички случаи цветът ще внесе ретро нотка към всеки ваш тоалет. Основният актив на обувката е горната част, изработена от велурена кожа, създадена през 1970 г., за да конкурира модела Puma Suede. Преобладаващо е сивото с фин антрацитен нюанс, подчертан от семпли, но ефектни бели акценти по трите странични ленти и връзките.

adidas обувки в смели цветове

Освен изброените по-горе пастелни и неутрални цветове, adidas пусна на пазара и ярки модели, които се харесват на по-смелите фенове. Такива са например моделите:

  • adidas Campus 00s Lucid Blue в наситено синьо, който разполага с първокласна велурена горна част в електриково-син оттенък, съчетан с бяла междинна подметка и твърда гумена подметка. Връзките са в основния цвят, подчертаващ жизнеността на обувката.
  • adidas Campus 00s Red в ярко червен цвят за привличане на вниманието. Цветът добавя нотка енергия към вашето облекло и демонстрира смел външен вид. Червеното символизира страст и увереност, което го прави идеален избор за онези, които искат да впечатлят околните със стил.

Днес повторното лансиране на тези модерни маратонки бързо спечели нова популярност. През последните няколко седмици маратонките adidas Campus 00s присъстват не само във всички социални мрежи, но и на краката на много знаменитости.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес