Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са вашите МАГИЧЕСКИ умения и с какви сили сте надарени спрямо зодията

14 ноември 2021, 09:55 часа

Може би всеки от нас носи по малко магия в себе си. Истина или не нищо не ви пречи да опитате да развихрите магическите си умения, след като разберете какви са те според вашата зодия. Заложбите ви се определят не според самата зодия, а според елемента, на който е подчинена тя. Именно затова ще разгледаме отделните елементи, техните зодии и магическите сили, които ви дава всеки един от тях.

Огън – Овен, Лъв, Стрелец

Те са пламенни, лидери, амбициозни хора, които постигат всичко, което си наумят. Опасно е да си играете с тях, защото ще ви победят по вашите собствени правила. Личности, които не са за подценяване.

Вие сте надарени с лечителски способности. Всички елементи притежават тези способности, но те са най-силно изразени при този елемент. Може да се информирате или да започнете да практикувате рейки или други подобни техники, за да развиете уменията си. Освен това, вие можете да пречистване от негативна енергия и лоши вибрации. Може да пречистите както себе си, така и другите хора. Струва си да проучите своите умения и да опитате да ги практикувате, защото са много важни и с тях може да помагате на хората.

Земя – Телец, Дева, Козирог

Те малко по-студени, поне на пръв поглед. Трудно се достига до сърцето им. Ако обаче се постараете, ще ги видите в пълния им блясък. Обичат животните и се разбират чудесно с тях. Те са земните хора, за които се смята, че са свързани с природата по специален начин.

Силата, която те притежават, е свързана с кристалите. Ако се възползват от свойствата на отделните кристали, те могат да работят с пълна сила за тях. Ето защо се препоръчва да медитират и манифестират желанията си с подходящите кристали за целта. Както знаем има най-различни. Всяка зодия трябва да избере кристалите, които смята за най-добри за себе си и да ги ползва за добро и по предназначение.

Въздух – Близнаци, Везни, Водолей

Те са леко вятърничеви, мечтатели, които знаят как да намерят хармония в себе си. Свободолюбиви и независими.

Тяхната магическа способност е телепатията. Могат да си комуникират с хората без думи и действия само чрез силата на ума. Може би с малко практика ще развиете и усвоите това умение, а после ще се изненадате от резултата.

Освен това те могат да общуват с духове. Те могат да се възползват от тяхната помощ и предупреждения, докато вървят по пътя на живота си.

Вода – Рак, Скорпион, Риби

Това са най-емоционалните и чувствителни зодии, грижовни, мили, добри. Те искат и дават любов. Често водата е нестабилна и бурна, но и може да постига спокойствие и постянство, които ѝ носят успех.

Тези зодии притежават гадателски умения. Могат да виждат в бъдещето, да го предсказват и да гадаят по различен начин. Гадаят и с вода.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес