Кои са най-големите усойници на зодиака?

3190
Кои са най-големите усойници на зодиака?
Снимка: iStock

Овен

Кошмари в къщата

Жената Овен е чаровна, неустоима и… непоносима. В момента, в който свържете живота си с нея, разбирате каква фатална грешка сте извършили. Прелестното витално създание постепенно става агресивно, нахално и несъобразително. 

Тези 3 зодии ще бъдат най-щастливите до края на тази година!

Телец

Змия удушвач

С жена Телец лесно се живее. Тя е грижовна и себеотрицателна. Но и много взискателна. Обича ли ви, ще изтрае всичките ви простотии. Ще ви позволи да й се качите на главата, стига да не прекрачите чертата. А трябва да сте много смел или страшно глупав, за да го направите. 

Близнак

Силфидата на зодиака

Знаете ли какво е силфида? Въздушен дух, който не може да бъде уловен дори и в името на истинската любов. Отнемеш ли му крилата - загива. Нещо такова са и жените Близнаци. В един момент е пеперудка - бъбри и се кикоти, прелита от цвят на цвят и флиртува, в следващия се превръща в белобрад учен и чете книги за квантовата механика.

Рак

Обсебваща

Семейството е номер едно за нея, затова не сключвайте брак със съвсем млада жена Рак. Тя вероятно ще бъде движена от инстинкта си за гнездене, а не от любов. Щом се обвържете, ще ви обсеби. Ще иска да ви промени. Доста е злопаметна, но помни само вашите прегрешения.

Лъв

Не ти късаш с нея!

Най-трудно е да скъсаш с Лъвица. Трябва да сте наясно, че с нея не може вие да скъсате. Тя казва кога и как става раздялата. Опитайте се да й биете шута и ще разберете, че тя всъщност е любовта на живота ви. Има силно собственическо чувство, затова се примирете с мисълта, че сте нейна вещ.

Дева

Аптекарка, а не жена

Ако всички оплаквания от Девите бъдат записани, може да издадем двутомник. Непоносима е придирчивостта им към вас. Фактът, че са два пъти по-взискателни към себе си, не ги прави по-приятни за съжителство – напротив, от това стават по-нервни. 

Везни

Харчи много

Първо, Везната има склонността да се скатава. Ако нещо от домашната работа не й изнася, не очаквайте да го свърши, дори и да е обещала. Второ, много е влюбчива и нищо чудно са се окажете неизгодният ъгъл в тъпоъгълен триъгълник. И харчи много, защото обича красивите дрехи, коли и вещи.

Скорпион

Коварна пепелянка

Коварна и заядлива пепелянка е галеното име на жените Скорпиони. Но щом я обичате, ще търпите! И няма да поглеждате към друга, защото са големи ревнивки. Какво добро да кажем за тях: верни и страстни любовници са.

Стрелец

Вижте вашия ЗЛОВЕЩ зодиак!

Овен - Змей Горянин Змеят Горянин е импулсивен и от устата му често се изливат огън и жупел. Неговата летяща, пълзяща и огнена самоув...

Гърмяща змия с шизофрения

Тя няма да се прилепи към вас. Ако ви стиска да я следвате, ще ви приеме. Ако някое от хобитата й не ви изнася, трябва само да изчакате. Жената Стрелец ги сменя като носни кърпички. Казват, че така прави и с мъжете. Опасна е като гърмяща змия с шизофрения. Добрата новина е, че не е нужно да й свирите на флейта - тя не държи да я наричате “мило” и да й гукате любовно.

Козирог

Боа, погълнала слон

Ако сте заможен и високопоставен мъж в разцвета на своите сили, имате шанс да станете нейна плячка. От една страна, това не е зле. Щом станете “от нейните хора”, ще попаднете под доживотната й опека. Ако не й противоречите и сте послушни, може да си живеете добре с нея.

Водолей

В какво сме най-силни според зодията?

Овен – отказването Овенът може и да даде шанс-два, но щом продължава да се чувства неприятно, просто казва край. Той не се страх...

Ледената кралица

От любовната връзка с жена Водолей лъха хлад като от двореца на Ледената кралица. Поне в началото. Тя не се издава дори и да обича. Не понася излияния или твърде романтични лиготии. Не робува на нито едно човешко правило или табу. Изобщо - ни се води, ни се кара. 

Зодиите, които харчат парите си с лекота

Риби

Русалка с отровни зъби

Най-женствените жени, най-примамливите риби в любовното море са дамите, родени под знака на Риби. Та са като русалкови вампири, които ви примамват само за да впият отровни зъби в шията ви или за да ви удавят в сълзите си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Виц на деня: Кажете къде

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще питат за рецептата

Виц за добро утро: На гарата

Много силна притча за вечно заетия баща

Петровден е! Прочетете тази мощна молитва за здраве

Стихотворение на деня, 29 юни, от Радой Ралин

Любовен съвет за всяка зодия за 29 юни 2024

Таро хороскоп за 29 юни 2024

На Петровден - какво да направим за късмет през цялата година

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 юни /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com