Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои 3 зодии ще претърпят загуби през ЯНУАРИ

30 декември 2021, 12:03 часа

Януари месец е първият от новата година. С него ще дойдат и много промени. Някои от тях ще са положителни, а други – не толкова. 3 от зодиите ще имат лошия късмет да се сблъскат със загуби през първия месец от годината. Хубавото е, че това няма да продължи дълго и много скоро нещата ще се подредят в тяхна полза.

Ето кои са зодиите, които ще претърпят загуби през месец януари:

Водолей

Звездите съветват Водолеите да се опитат да правят разумен разчет на финансите си и да не харчат безразборно. Много е вероятно в средата на януари вече да са похарчили цялата си заплата и да се чудят как ще изкарат месеца докрай.

Не бива да правят инвестиции, които не са належащи. По-добре да се въздържат от ненужни покупки и да ги отложат за някои от следващите месеци. Дори да имат някакви трудности през първия месец от годината, скоро всичко ще бъде забравено и тревогите им ще са отмити от времето.

Любовно предсказание за всяка зодия през ЯНУАРИ (Част 1)

Козирог

Представителите на тази зодия също трябва да проявят разум, що се отнася до финансите им. Техните загуби, подобно на Водолея, ще са основно материални. Възможно е покупката на подаръци и посрещането на празниците да са изпразнили джобовете им. Отново става въпрос за временна трудност, с която ще успеят да се преборят, без да се превръщат в длъжници.

Телец

Телците обикновено са изключително разумни, когато става въпрос за харчове. През месец януари обаче имат планове, които искат да реализират. Не е изключено инвестициите, които тепърва ще правят, да ги разочароват. Именно това ще ги накара да се чувстват губещи.

Каквито и планове да имат тези 3 зодии, най-добре да ги оставят за месец февруари или някои от следващите. Януари не е подходящ за инвестиции. Това е месецът, в който да подредите приоритетите си и да се въздържате от покупки, особено ако говорим за такива, обвързани с големи суми пари.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес