Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кино вечер: Три страхотни класики, които да гледате през уикенда

12 март 2021, 19:00 часа

Искате ли да се сгушите на дивана удобно този уикенд с хубав филм? С динамично променливото мартенско време може и да се наложи да намерите домашни развлекателни активности. Направете си купа домашни пуканки, любима напитка и се насладете на домашния уют с тези три неустоими класики: 

1. Американски прелести

Любимият на всички Кевин Спейси е изключителен в ролята на Лестър Бърнам - мъж, живеещ в перфектните американски предградия, с отчайващо скучна работа и перфектен, но само "отвън" живот. Брилянтната игра на всички актьори във филма и уникалната музика, правят тази класика страхотно удоволствие от началото да самия край.

2. Клетка за птици

Една от най-смешните комедии в историята на киното, Робин Уилиямс е завладяващо забавен, в ролята на собственик на гей-кабаре клуб, живеещ с партньора си, който е и звездата на шоуто. Синът на Уилиямс иска да покани изключително консервативните родители на годеницата си, за да обявят годежа си, а от там започва едно незабравимо забавление.

3. Красив ум

Ако сте в настроение за по-сериозен и заплетен филм, то ако не сте гледали досега "Красив ум", сега е време да го направите. Това е от филмите, които се гледат веднъж, защото един път разкрили магията си, завладяват завинаги. Уникален актьорски състав, начело с Ръсел Кроу, прави този филм една от най-интересните драма филми в историята на киното. 

 

Адела Петрова
Адела Петрова Отговорен редактор
Новините днес