Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за седмицата 8 - 14 ноември

08 ноември 2021, 00:05 часа

Ето какво вещаят картите Таро за седмицата от 8 до 14 ноември.

Понеделник - Петица от жезли

Тази карта обещава възхищение и ласкателство. Не се доверявайте на никого, околните ще се опитат да ви измамят и да ви наранят. Бъдете внимателни и запомнете, че получавате това, което давате.

Вторник - Крал чаши

Бъдете внимателни към приятелите си. Сред тях има някой, който ще направи всичко, за да се чувствате добре и трябва да се отнасяте към него с благодарност. Опитайте се да разберете кой е този човек.

Сряда - Шестица чаши

Ще трябва да се научите да поемате отговорност за действията и делата си. Спрете да бягате от себе си и собствените си страхове – време е да се преборите с тях. Не се страхувайте от неизвестното, зад него ви очакват само щастие и мир. Тези мисли ще ви покажат накъде да продължите.

Четвъртък - Кралица пентакли

Тази карта означава промяна. Дойде моментът да промените коренно себе си и отношението си към света. Бъдете отворени за нова информация и не допускайте да се отдадете на мързел. Имате нужда от  рестарт и след това всичко ще се подреди.

Петък - Осмица чаши

Възползвайте се от момента и хванете късмета си или той ще ви се изплъзне. Вие сте на прав път и трябва да продължите по него. Не мислете, че нещо може да ви попречи, а смело продължете напред.

Трябва сами да решите какво точно искате и тогава всички врати ще се отворят пред вас.

Събота - Шестица пентакли

Въпреки трудностите, този ден ще получите заслужена порция радост. Той ще ви донесе много положителни моменти. Обърнете внимание на ваш близък приятел, който се нуждае от вашата помощ.

Неделя - Петица пентакли

На този ден е добре да запазите спокойствие. Не се забърквайте в конфликти и не се опитвайте да надскочите себе си. Вашата самодостатъчност може да не е във ваша полза, така че трябва да бъдете малко по-учтиви.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес