Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каролина Херeра: Жената след 30 не трябва да носи дънки, а след 40 трябва да се подстригва

17 септември 2024, 12:00 часа

Дизайнерката Каролина Херeра има изказвания, които са засегнали много жени по света, поставяйки ги в определени стереотипи.

Вижте още: Този модел ботуши ще е хит през есента и зимата: Издължава фигурата

Ако слушате модната дизайнерка Каролина Херера, една жена след 30-годишна възраст не трябва да носи дънки, а след 40-годишна възраст трябва да се подстриже. Тези нейни изказвания предизвикаха истинска малка война в социалните мрежи:

"Никога не носете миниполи. Миниполите са за млади момичета. Колкото до бикините, аз ги оставих, когато бях в края на 40-те, началото на 50-те", каза Каролина Херера, добавяйки, че "носенето на дънки след 30 не изглежда добре."

Каролина смята, че жените над 40 години трябва да имат къса коса, иначе изглеждат "безвкусни". Тя го обясни така:

Една жена трябва да остарява грациозно и да не се опитва да бъде възрастта, на която не е, това изглежда смешно. Виждам много жени по улицата и отзад изглеждат много красиви с дългите си коси и малки поли. Но когато се обърнат - ах , те са стари ".

Тя не вярва в модните тенденции. „Поради тенденциите изглежда, че всички носят униформи. Излиза една дреха – и изведнъж всички изглеждат еднакви “, каза тя.

Вижте още: 6 съвета от Кристиан Диор как зрялата жена да носи мини рокля, без да изглежда евтино

Изглежда обаче редица известни жени не са на нейното мнение. Запазената марка на Деми Мур е дългата коса, Дженифър Лопес често носи дънки, Ким Кардашиян обича мини поли...

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес