Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кармична или съдбовна: Как да определим вида на връзката ви по датата на раждане?

23 септември 2024, 21:30 часа

Нумерологията е древно изкуство, което ни помага да дешифрираме тайните на нашите връзки. Нека да разберем как да разберем по датата на раждане дали връзката ви е кармична или се дължи на съдбата.

Стъпка 1: Как да изчислим любовната съвместимост според датата на раждане

Да започнем с проста аритметика. Да вземем вашата дата на раждане и датата на вашия партньор.

Още: 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла

Събираме числата на деня, месеца и годината на раждане - на вас и на вашата половинка поотделно. Ако числото се окаже по-малко от 22, оставете го както е. Ако е повече, съберете числата отново. След това събираме двата резултата, докато получим едноцифрено число.

Звучи сложно, така че нека използваме конкретен пример.

Условно вашата дата на раждане: 12 август 1990 г. Събираме: 12 + 8 + (1+9+9+0=19) = 39. Тъй като 39 е по-голямо от 22, продължаваме: 3 + 9 = 12.

За вашия партньор: 17 септември 2001 г. (Спокойно! Вече е на 23 години, всичко е законно!) . Събираме: 17 + 9 + (2+0+0+1=3) = 29 (повече от 22, което означава, че събираме числата отново) → 2 + 9 = 11.

Още: 5 фрази, които една жена никога няма да каже, ако е в здрава връзка

Сега събираме и двата резултата, докато получим едноцифрено число: 12 + 11 = 23 → 2 + 3 = 5.

 

Стъпка 2: Какво означават числата?

1, 2, 9 са числа, показващи връзки по съдба. Такъв съюз ви помага да се развивате хармонично, да се подкрепяте и да растете заедно. Вие сте като две половини на едно цяло, преминавайки през житейския път заедно.

Още: 5 признака на вечната любов

Числата от 3 до 8 са кармични връзки. Те показват наличието на недовършени дела от минали животи, които трябва да бъдат разрешени. Такава любовна връзка може да бъде изпълнена с предизвикателства и трудности.

 

Какво представляват кармичните връзки?

Кармичните връзки са връзки, които се простират от минали животи. В такива двойки често възникват повтарящи се конфликти, сякаш „отработвате“ стари дългове. Тези взаимоотношения могат да бъдат емоционално интензивни и дори изтощителни, но тяхната цел е вашето духовно израстване. След като сте преминали заедно през изпитания, ставате по-силни и по-мъдри.

 

Какво е връзка по съдба?

Връзките по съдба са хармонични и естествени връзки, в които партньорите се чувстват на една и съща дължина на вълната. Такава любовна връзка не изисква сериозни усилия за поддържане: тя се гради на взаимно разбиране, доверие и подкрепа. Отношенията ви помагат да постигате цели и да намирате щастието заедно. Ако вашето число е 1, 2 или 9, това означава, че сте срещнали своята „сродна душа“ и връзката ви е насочена към растеж и щастие.

Използвайки нумерологията, можете да придобиете по-дълбоко разбиране на същността на вашата връзка. Кармичните връзки може да изискват търпение и работа върху себе си, докато отношенията според съдбата ще донесат хармония и подкрепа. Независимо от резултата, разбирането на естеството на тези връзки ще ви помогне да подходите внимателно към връзката и да работите върху нейното развитие. Опитайте се да изчислите вашите числа и споделете резултатите - може би те ще разкрият нови аспекти на вашите връзки!

 

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес