Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв е вашият идеален уикенд според зодията?

17 юли 2021, 15:31 часа

ДВсеки има идеалната представа за почивката и уикенда, но според звездите дори всеки знак, има различна представа за това как трябва да протече уикенда им.

Вижте какви са те:

Овен

Те обичат почиват активно, защото са винаги заредени с енергия. Поход в планината, дълга разходка, каране на колело - ако имате намерение да прекарате събота и неделя с овен, заредете се с енергия и... вода и храна.

Телец

Телците обичат да са с приятелите си, за това през уикенда можете да ги намерите на социални събития, заобиколени от близки хора.

Близнаци

Близнаците са лесни - книга и тишина. За тях това е перфектният почивен ден. 

Рак

Раците също обичат времето у дома с хубава музика, но също така обичат и да пътуват. Така че тях може да ги намерите сами някъде на разходка и на път, наслаждавайки се на времето със себе си. 

Лъв 

Центъра на вниманието в зодиака, ще бъде точно там, където си го представяте. В средата на на дансинга, заобиколен от фенове.

Дева 

Девите обичат тишината и времето прекарано в хобита. Те мечтаят за това цяла седмица!

Как да предпазим цветята вкъщи от изсъхване по време на лятната си почивка

Везни

Везните могат да бъдат навсякъде - на пазар, на музей, на изложба или сред природата. Със сигурност обаче, няма да ги намерите у тях, за това звънете предварително!

Скорпион

Те кипят от енергия и постоянно се опитват да повлекат някой със себе си. Ако никой не се навие на акъла им, обаче, могат да седнат спокойно и да почетат.

Стрелец

Стрелците са страшно активни и държат активността им да е продуктивна. Спорт, разходки, пътувания, хобита и уроци. Те биха отишли навсякъде ако имаха достатъчно ръце и крака. 

Козирог

Те обичат тишината. Да може да пътуват до някъде надалеч, но това ще е само и единствено, за да са още по-усамотени. Хубава книга и тишина и козирозите са доволни.

Какво трябва да направим, за да не се разболеем по време на почивката?

Водолей

Водолеите светят с добрина и обичат да помагат. Ако могат да се включат в някоя благотворителност или обществена кауза, за тях уикенда ще е смислен и изпълнен.

Риби

Творчество, изкуство и креативност. Те рисуват, пишат, свирят на инструмент или просто се реят в техния въображаем свят.


Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес