Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво значи ретрограден Плутон за всяка зодия през 2021

22 юли 2021, 06:55 часа

Плутон ще премине ретроградно между 27 април до 6 октомври 2021 г. Плутон, трансформаторът на зодиака, ще продължи да заема сектора ви на пътуване, висше образование, проучвания и връзки с чужди хора или места. През това време Плутон ще се обърне ретроградно (назад) между април и началото на октомври 2021 г. Вашите цели и действия в тези отдели на живота ви могат да доведат до трансформации. Бихте могли да промените напълно вашите системи на убеждения. Това влияние действа в продължение на много години и ще продължи до края на 2022 г. По време на ретроградната фаза може да откриете някои дълбоки причини за живота си и може би дори ще помислите да живеете в друга държава. 

Овните 

На Овните се препоръчва да избягват вземането на важни решения през следващите два месеца, да избягват да се включват в нови проекти, да не създават напрежение между приятелите си и вместо това се съветват да бъдат по-разбиращи. 

Телец 

Плутон чрез Козирог ще засегне хората от Телец, когато става въпрос за работата им, където астрологичните знаци ще им затруднят да изпълняват задачите си. В същото време Телците ще имат два месеца време да преоценят и променят някои аспекти относно своето работно място.

Близнаци 

Близнаците ще имат своите пътувания, проучвания, принципи и житейски ценности, повлияни от ретроградната планета Плутон. Близнаците ще отложат пътуване или то ще бъде извършено с големи трудности и ще трябва да обърнат голямо внимание на пътя, за да избегнат инциденти. Онези, които чакат новини за следването си, записване във факултет в чужбина, трябва да очакват закъснения. 

Рак 

Планетата Плутон ще повлияе на финансовия сектор на знака Рак. Родените в Рак ще трябва да се сблъскат с препятствия и закъснения при получаването на голяма сума пари, наследство или ценности. Тези, които чакат да получат кредит, ще се сблъскат с големи трудности при получаването му и ситуацията не е много по-добра, когато става въпрос за парите, които те и техният партньор притежават в момента. 

Лъв 

Лъв може да срещне реални трудности при управлението на емоциите си по конструктивен начин. Те трябва да се научат да спрат да се опитват да контролират другите и да се забелязват на всяка цена. Ще трябва да сте по-резервирани, за да разрешите проблемите си. Колкото повече контролирате себе си, толкова по-скоро ще разрешите проблемите си. 

Дева 

Родените в знака на Дева ще преживеят ретрограден Плутон в своя Дом на труда и здравето, а на Девите се препоръчва да внимават много, когато става въпрос за тези въпроси. Те трябва да избягват ексцесии от всякакъв вид, да не се преуморяват на работните си места, където ще срещнат многобройни пречки и закъснения при изпълнението на задачите си.

Везни 

Плутон принуждава родените в знака Везни да преоценят своите чувства и отношение към партньора и децата си. Очаква се разочарование и спорове в двойката, а самотните Везни може да се върнат към по-стара връзка. Ситуацията ще бъде по-трудна и за Везните, които се занимават с творчески или спортни дейности. 

Скорпион 

Скорпион ще бъдат посрещнати от период на преоценка на семейните и домашни планове. Скорпионите ще се сблъскат с трудности при извършването на дейности около дома, които могат да включват преустройство на къщата, смяна на домове или наемане на пространство, но също и трудности в административния отдел. В същото време дори връзката с членовете на семейството ще бъде бурна, където ще се случват сбивания, вероятно заради домакинските задължения. 

Стрелец 

Родените в знака на Стрелец ще трябва да внимават, когато пътуват, защото могат да се включат в инциденти по пътя. Ретроградното състояние на Плутон ще повлияе на Стрелците, които учат и вземат интервюта и изпити, а също така ще принуди Стрелците да бъдат внимателни при шофиране, да бъдат предпазливи, когато говорят с другите и да избягват обтягане на отношенията с роднините. 

Козирог 

Козирог ще имат своите финанси, засегнати от ретрограден Плутон, където в продължение на два месеца те ще трябва да се справят с финансови проблеми. Те ще срещнат трудности при получаването на парите, които им дължат, и някои печалби може да се забавят. Препоръчва им се да избягват да инвестират през този период и да харчат парите отговорно. 

Водолей 

Водолей ще имат двумесечен период на безпокойство, стрес и ще бъдат изкушени да вземат прибързани решения и да правят изявления, за които ще съжаляват по-късно. Хороскопът препоръчва спокойствие, търпение и повече релаксация. 

Риби 

Родените в знака Риби ще бъдат посрещнати с двумесечен период, в който ще почувстват нужда от изолация, медитация и самоанализ, като Плутон е ретрограден точно в Дома на подсъзнанието. Освен това се препоръчва на Рибите да бъдат особено внимателни към здравето и работата си, да лекуват настоящите заболявания и да не се оставят да бъдат обзети от не толкова приятните ситуации, които могат да възникнат на работното им място.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес