Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво очаква Бика в годината на дървената Коза

23 февруари 2015, 14:00 часа

Устремеността на Бика (родените през 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 година) ще продължи и през 2015 година. Дори ще се изостри и ще стане още по- силна. Дървената Коза ще дари Бика с хитрост, която преди не му е достигала. Главната задача през годината ще бъде да се научите да разбирате хората и да казвате: „Не!”

В любовта Бикът ще стане по-привлекателен от преди. Истинско удоволствие ще ви достави общуването с противоположния пол. Очаква ви вълшебно влюбване. Най-важното е да се лъжете партньора си.

В кариерата късметът ще преследва Бика навсякъде. Но той няма да ви се даде даром. Вероятно ще трябва да пожертвате много от времето си и дори отпуската си, за да постигнете желаните цели. Някои от вас ще завоюват правото да станат лидери. Пазете се от емоционални реакции.

Доходите ви през годината ще нарастват, макар и не толкова бързо, колкото ще ви де иска. Не прибързвайте в действията си, тъй като само така може да понесете загуби. Не се доверявайте на всеки срещнат, а при даване на заем, искайте разписка.

Що се отнася до здравето ви, добрият тонус няма да ви напусне и през тази година. Многото работа може да ви накара да занемарите правилното хранене. Затова пазете стомаха си. От март до октомври се пазете от травми.

 

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес