Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво дразни тези ЗОДИИ в спор

27 януари 2022, 15:28 часа

Овен

След спор не комуникирате емоциите си, а се изолирате или излизате да се разходите. Овенът не е свършил с вас. Той иска да види ясен край на дискусията и вашето прекратяване и излизане от положение ще го раздразни още повече.

Телец

Телците обичат да използват хапливи думи без да повишават тон, което дразни опонентите им максимално. Те стават изключително студени, за да ви накарат да излезете от кожата си. Ако им отвърнете със същото обаче, ще ги накарате да врат и кипят!

Близнаци

В спор ще ги побърка, ако не ги слушате, или излезете с аргумент по-добър от техния. Те са убедени в правотата си и не обичат да чуват мнение по-различно от тяхното.

Тези зодии могат да очакват това да се случи в любовния им живот

Рак

Представителите на рака са от тихите води. Те водят дебат, а не спор. Ако вие започнете да повишавате тон и да се разправяте без да се аргументирате, това противоречи напълно на техните разбирания и ще ги накарате да напуснат стаята.

Лъв

Това са лидери, те са упорити и опърничави. С тях може да възникне спор за най-малките детайли. Не се засягайте, а ги приемайте каквито са. Покажете им, че водят битка за глупости - не се впрягайте и не задълбочавайте споровете.

Дева

Перфекционисти в живота и в кавгите си. Нищо, че са спечелили спора – те ще искат и вие да потвърдите още веднъж със свои думи, че сте прави. Ако откажете, то разговорите ще продължат докато не сведете глава.

Везни

При тях баланса е в разговора. Дипломатични са и не обичат да им се вика насреща. Не ги дразнете с висок тон, а седнете и решете проблема си с дискусия.

Скорпион

Една от най-огнените зодии. При спор с тях е почти невъзможно да излезете на глава. Най-много би ги подразнило, ако запазите спокойствие и не спорите наравно с тях. Те ще се опитат всячески да ви изкарат от релси.

Стрелец

Стрелците са мълчаливи и таят до последно това, което имат да кажат. Ще ги подразни, ако човъркате в темата и искате да отворите кладенецът на техните тайни. Веднъж успеете ли, спорът ще е безкомпромисен от тяхна страна.

Козирог

Козирозите са силни характери, които не понасят авторитет по-силен от техния. Подобно на животното представляващо тяхната зодия, те ще влизат с рогата напред. Също както при овен, ако излезете от спор, за да охладите отношенията си, рискувате да разпалите гнева им още повече.

Как тези ЗОДИИ постигат всичко, което си наумят

Водолей

Те са дипломатични, но лесно излизат от границата си. Можете да ги заинтригувате с интелигентни аргументи, но ако не отстоявате позицията си, мрънкате насреща и не подбирате правилно думите си, са готови да ви съсипят.

Риби

Те живеят в собствен свят със собствена истина. Ако разбиете техните представи и постоянно им показвате, че грешат и не са рационални, то ви очакват дълбоки кавги с тях.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес