Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да правиш, когато той тотално те игнорира?

06 април 2017, 14:08 часа

Изчезва за няколко дни и изобщо не отговаря на повикванията ти. Писали сте си цял месец и изведнъж той просто изчезва. А ти стоиш и блъскаш главата си, изпълнена с въпроси и угризения: Защо не ми отговаря? Не ме ли харесва? Да не би да има друга?

Ето какво да направите в подобни моменти, така че да задържите вниманието му, но и да се отдръпнете и да изчакате той да направи следващата стъпка.

1. Накарай го да почака малко

Най-вероятно, искате да му отговорите веднага, щом телефонът ви извъни с познатата мелодия, но изчакайте. Нито твърде много, нито твърде малко. Не искате да изглеждате като отчаяна съпруга, която го е чакала самотно вкъщи цяла седмица. Най-подходящото време е между 1-3 часа. Покажете му, че имате личен живот. Сякаш му отговаряте в обедната почивка или след като сте приключили с едно от хобитата си.

2. Прави се сякаш нищо не е станало

Недей да показваш, че цялата ситуация те е изнервила и ти е била неприятна. Все още нямате връзка и нямате право да му държите сметка за действието или бездействието му. Разкажете колко сте се забавлявали и колко сте били заети, как седмицата ви е излетяла като миг. Не показвайте, че сте следили постоянно локацията му и сте гледали ядосано изгасналия екран на телефона си.

3. Уважавай себе си

Не започвайте да разпитвате и да използвате изрази, които подсказват вашата неувереност. Запазите достойнството си и се дръжте сякаш е нормален ежедневен разговор с познат, който не е специален за вас. Не пишете: Къде беше? Как можа да не ми звъннеш цяла седмица? Липсваше ми. Използвайте нещо от сорта на: Уикендът ми беше прекрасен. Ами твоят? След като не сте се чували цяла седмица, няма нужда да обяснявате дните си в детайли. Оставете малко мистерия около образа си и не споделяйте твърде много от личния си живот.

4. Не играй неговата игра

Не искате да го игнорирате цяла седмица, точно както той е направил. Две грешки не оправят нещата. Отговаряйте му с кратки съобщения: Ок. Да. Не. Така няма да постъпвате като него и същевременно, ще покажете колко ядосана си всъщност.

5. Не прави планове

Мъжете имат нужда от пространство, така че не прибързвайте. Оставете на него пръв да предложи да се срещнете и да планира къде да отидете. Когато се видите се дръж естествено и не питайте за други планове. Изчакайте той сам да предложи.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес