Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви ритуали се спазват при новолуние за пари

04 юни 2024, 21:14 часа

Новолунието е време на ново начало и символизира стартът на нов лунен цикъл, което го прави идеален момент за поставяне на нови цели и желания. Ако мечтаете за финансово изобилие и искате да привлечете повече пари в живота си, Новолунието е подходящият момент да извършите ритуал за пари. В тази статия ще разгледаме най-популярните и ефективни ритуали, които можете да използвате, за да привлечете финансов просперитет по време на новолунието.

Идващото Новолуние ще бъде източник на много пари за 4 зодии!

Ритуали за привличане на пари

1. Написване на парични желания

Един от най-простите и ефективни ритуали за привличане на пари е написването на желания. По време на новолунието, седнете на спокойно място и напишете своите финансови желания на лист хартия. Желанията трябва да бъдат конкретни и написани в сегашно време, все едно вече са се сбъднали. Например: „Аз получавам достатъчно пари, за да живея комфортно и без притеснения“. След като напишете желанията си, визуализирайте ги, като си представите как вече са се сбъднали.

2. Използване на парични талисмани

Паричните талисмани са силни енергийни инструменти, които могат да подпомогнат привличането на пари. За този ритуал ще ви трябва монета или банкнота, която ще използвате като талисман. Поставете талисмана на перваза на прозореца или на олтар, където новолунието ще може да го зареди с енергия. Оставете го там през цялата нощ, а на следващия ден го носете в портфейла или чантата си като символ на финансово изобилие.

пари

3. Засаждане на „семената“ на просперитета

Засаждането на семена е древен ритуал, който символизира растеж и изобилие. Вземете няколко семена (например, босилек, който символизира богатство) и ги засадете в малка саксия. Докато засаждате семената, визуализирайте как финансовото ви състояние расте и се умножава. Грижете се за растението, като символ на своите финансови цели и желания. Всеки път, когато поливате растението, си припомняйте вашите финансови цели.

Ритуали за пари: кои не действат или могат да навредят - ако вярвате.

4. Медитация за изобилие

Медитацията е мощен инструмент за привличане на пари и изобилие. На новолуние, отделете време за медитация, като се фокусирате върху изобилието и просперитета. Седнете удобно, затворете очи и визуализирайте потоци от пари, които текат към вас. Медитацията помага да се настроите на вибрацията на богатството и да привлечете финансовите възможности към себе си.

Новолунието е време на нови начала и е идеален момент за извършване на ритуали за привличане на пари. Най-важното е да вярвате в ефективността на ритуалите и да ги изпълнявате с позитивна енергия и вяра. 

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес