Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каква ще е есента за зодия Рак?

06 септември 2022, 21:10 часа

Първата половина на 2022 г. е зад гърба ни, есента идва. Тя ще бъде богата на астрономически явления, така че всеки знак от зодиака трябва да се подготви за промени в живота си.

Цялата 2022 г. е белязана от промяна в икономическата среда. А аспектите, които водят до това, намират своя максимален израз през есента на тази година. Есента е много важен период. До ноември планетите ще достигнат втората най-важна точка. А септември предвещава началото на такъв период на важни промени.

Септември за Раците е месец на повтаряне на забравени истории и завръщане в дома на баща ви. Ретрограден Меркурий от 10 септември до 2 октомври ще бъде в символичното 4-то поле, съответно много въпроси, свързани с къщата, недвижимите имоти, ще станат първостепенни.

Кои са хубавите качества на зодия Рак, за които много хора не знаят?

Тук е добре да се има предвид, че фиктивната планета Лилит (Черна луна), свързана с изкушението, с надценяване или подценяване на нейните възможности, ще повлияе на съзнанието на този зодиакален знак. Затова обърнете внимание на съветите на хората около вас и не действайте само според собствените си разбирания.

От 9-ти ретрограден Меркурий ще върне нерешени задачи в живота на Раците, може би свързани с преместване, с документи от международен характер и със семейството.

Ако в семейството има роднина, който се нуждае от помощ, може би трябва да го пренасочите към подходящия специалист, вместо да се опитвате да му помогнете сам. Ракът трябва да се съсредоточи колкото е възможно повече върху живота си, върху своето пространство и да не се забърква в никакви трудности и проблеми на други хора, дори ако това е много близък човек. В противен случай може да загуби своя ресурс, който все още не е много

Кой би повярвал, че зодия Рак има такива качества

Вторият и третият месец на есента са време на оживена социална активност.

Октомври бавно ще подтикне Раците да вземат някои решения в областта на творчеството и свободното време. Тук личните въпроси са от първостепенно значение по време на новолунието на 25-ти, когато затъмнението ще бъде в сектора на любовта, отношенията с деца и с любимия. А ретрограден Марс от 30-ти ще продължи да влияе до края на 2022 г. в сектора на духовните интереси и психологията.

Може би ще се потопите в темите за духовно развитие. Това, от една страна, може да допринесе за вашата религиозност, духовност, ново ниво, а от друга страна, да увеличи чувствителността, която вече е присъща на вашия зодиакален знак.

През ноември от 2-ри до 20-ти Сатурн в напрежение със Слънцето може да даде на този зодиакален знак склонност да бъде обезсърчен и дори строго контролиран във всяка ситуация. Понякога Ракът може да стане прекалено ангажиран в колективните взаимоотношения.

Препоръчително е да избягвате критиките към други хора. И ако ви критикуват, не го приемайте присърце. Разберете, че това е мнението на друг човек и не трябва да се разсейвате от това официално взаимодействие.

За Раците е по-добре да се съсредоточат върху вътрешното пространство в края на есента, да го изпълнят с творчество, положителни чувства и емоции.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес