Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как старият портфейл може да повлияе на финансовото ви състояние

13 август 2024, 07:15 часа

В един момент, всеки от нас се сблъсква с неизбежното – любимото портмоне започва да се износва, губи своя блясък и функционалност. Това е моментът, когато започваме да се замисляме за покупка на ново, но възниква въпросът: какво да правим със старото? Важно е да знаем как да се отървем от него по правилен начин, за да запазим финансовото си благополучие и да избегнем негативната енергия, която портфейлът може да е натрупал през годините.

1. Какво се прави със старото портмоне?

Преди да се разделите с износеното портмоне, уверете се, че сте извадили всичко от него – банкноти, монети, снимки, визитки и касови бележки. Внимателно го огледайте за признаци на износване като дупки или разкъсани шевове. Ако забележите сериозни повреди, е препоръчително незабавно да се отървете от него. Това не е просто въпрос на практичност, а на енергийно прочистване – износеното портмоне може да задържа негативна енергия, която влияе на финансовото ви състояние.

Никога не слагайте това в портмонето си, за да не останете без пари и любов

2. Как да премахнем негативната енергия?

Съществуват два основни метода за избавяне от старото портмоне и негативната енергия, която то може да носи. Първият начин е да го изгорите. Огънят има силата да прочиства и да трансформира енергията. Вторият метод е да го заровите в земята. Така символично „погребвате“ старите финансови проблеми и давате път на новото и позитивното в живота си.

портфейл

Ако по време на ползването на портмонето сте имали финансов успех, е препоръчително да подходите с внимание. В този случай, не го изгаряйте и не го заравяйте. Вместо това, извадете парите, но не ги прехвърляйте в новото портмоне. Най-добре е да ги похарчите. Почистете останалите вещи от портмонето, увийте го в черен плат и го изхвърлете на място по ваш избор, като през цялото време се фокусирате върху освобождаването от всякаква негативна енергия.

Винаги носете тази банкнота в портфейла си, за да имате много пари

3. Колко често трябва да сменяме портмонето?

За да избегнете натрупването на негативна енергия и да поддържате добър финансов поток, е препоръчително да подменяте портмонето си всяка година. Това не само ще ви осигури функционален и стилен аксесоар, но и ще ви помогне да запазите положителната енергия около вас.

Старото портмоне не е просто вещ, която можем да захвърлим безмислено. То е носител на енергия, която влияе на финансовото ни състояние и благополучие. За да запазите финансовия си успех и да се освободите от натрупаната негативна енергия, следвайте правилните стъпки при разделяне със стария аксесоар. Създайте си навик да подменяте портмонето редовно и винаги се отървавайте от старото с грижа и внимание към енергийния баланс в живота си.

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес