Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се влюбват жените според зодията?

07 септември 2022, 23:33 часа

Овен. Жените-Овни определено не са „овчици“. Те са войнствени, страстни и свадливи, но винаги успяващи. Мъжкият архетип е много силен в духа на тези жени. Когато жената-Овен се влюби, нищо не я спира. Опитайте се да я успокоите, ако подозира нещо - защото е способна на всякаква лудост!

Телец. Жената Телец обикновено е мила и възприемчива, чувствена и нежна през повечето време. А когато се влюби, може да бъде най-желаното същество на света. Знае и обича да играе ролята на „малката женичка” – но само, когато иска!!! Не понася измяната. Трябва да чувства, че нейният мъж си е само неин.

Близнаци. Жената-Близнак не обича да се влюбват, защото страстта пречи на нейното усещане за живота. Когато това се случи, смело се съпротивлява - но в крайна сметка отстъпва, защото любопитството често е по-голямо от страховете й. Тя много мисли, но относно любовта е объркана и нерешителна, защото не е свикнала да се занимава със света на чувствата.

Рак. Естественото емоционално състояние на жената-Рак е да бъде влюбена. Влюбва се лесно, тъй като се нуждае от някого, който да я обича. Тя е чувствителна, емоционална, хленчеща и мелодраматична. Вярва в чаровния принц. Обича драмите и ще плаче натрапчиво, ако усети, че е отхвърлена.

Лъв. Лъвицата е преди всичко драматично влюбена. Няма нищо против интензивни ласки насред булеварда или плажа. Харесва драмата, ревността, разрушителните чувства - а ако е публично, още по-добре! Когато е влюбена, иска аплодисменти, похвали и да пита: „Още ли ме обичаш?“.

Тези 3 зодии ще срещат голямата ЛЮБОВ тази есен

Дева. Девата е твърда, рационална и прагматична и почти никога не се влюбва. Не обича да се чувства уязвима в нечии ръце и се бори срещу всякакви емоции, които я правят по-крехка. Когато обаче чувствата са по-силни от нея, става най-симпатичният човек на света.

Везни. Везните са изцяло в женския архетип и са склонни да бъдат рационални и интелигентни. Но те са несигурни и, когато се влюбят, стават нервни. Жената-Везна знае как да съблазнява. Използва и злоупотребява с тази си способност, щом срещне мъж, когото желае.

Скорпион. Скорпионките са директни и страстни, влюбеността е тяхното естествено състояние. Когато им липсва страст, изпадат в депресия и може да станат много разрушителни. Ако сте избраник на емоционалната скорпионка, ще живеете като във влакче на ужасите в увеселителен парк! Скорпионката изисква и абсолютна вярност. В нейния речник думата „прошка“ не е задраскана – а направо изстъргана.

Стрелец. Жената-Стрелец се влюбва лесно и ако вие сте избраникът, пригответе се: няма да имате мира. Ще ви обича дълбоко, поне за няколко месеца, докато ви се завие свят. Ако флиртувате с друга, се грижете добре за сърцето си, защото може ви отведе до висините и да ви бутне оттам без парашут!

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

Козирог. Жените-Козирози са рационални, прагматични и дори студени при необходимост. Жената-Козирог обича да властва и се подчинява само на мъж, когото сметне за по-умен от нея. Приема любовта много сериозно, затова не се опитвайте да й изневерявате. Втори път няма да има.

Водолей. Когато жената-Водолей се влюби, ще превърне връзката ви в увеселителен парк. Мрази да седи кротко, затова се пригответе за дълго и забавно пътуване. Тя е разкрепостена и много умна. Но както се влюбва, така и си тръгва – внезапно. Знае как да бъде студена, когато нещо се обърка.

Риби. Жената-Риба е най-романтичната от зодиака и също така най-крехката. Затова не навлизайте в сърцето й, освен ако не сте наистина влюбен. Това е жена, която обича дълбоко, отдава се със страст и дори не може да чуе думата „отхвърляне“. Това я плаши до смърт. Не е ревнива, ще ви обича почти безусловно и ще ви има доверие, което сте длъжен да оправдаете.

Любомир Атанасов
Любомир Атанасов Отговорен редактор
Новините днес