Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как остарява всяка зодия?

22 юли 2022, 22:00 часа

Всяка зодия остарява по неповторим начин, който понякога трудно може да бъде описан с думи, но да опитаме!

Овен

За тях годините са просто цифри и те не отдават особено голямо значение на възрастта си. Живеят ден за ден и не се взимат на сериозно. Бодрият им дух не ги напуска след като навършат определена възраст и това не им пречи да се забавляват по никакъв начин.

Телец

Пословичният им инат се засилва с годините. Колкото повече остаряват - толкова повече държат на своето. Именно това ги държи живи и не им позволява да рухнат психически или физически.

Близнаци

Те преследват целите до последния си ден на тази планета. Няма сила, която да ги накара да намалят темпото и не спират да работят дори след като се пенсионират.

Рак

Емоционалността им е непредвидима, поради което трудно можем да обобщим как приемат напредването на възрастта си. Едни запазват детското в себе си до последен дъх, докато други пък влизат напълно в ролята на баба и дядо и не спират да се грижат за околните.

Лъв

С напредването на възрастта се притъпява нарцисизма им. Опитът, който натрупват през годините им показва, че успехът не трябва да е на всяка цена и светът не се върти около тях. Стремят се да изживеят достойни старини и все пак да бъдат запомнени с възхищение.

5 зодии, които остаряват рано

Дева

Дева понася много трудно признаците на старостта. Първият бял косъм или бръчка, е повод за изпадане в нервна криза. С напредването на възрастта стават все по-негативни към всичко и трудно поносими за останалите.

Везни

Готови са на всичко, за да си спечелят още един ден младост. Грижат се стриктно за тялото си и се опитват да водят здравословен начин на живот. При първата бръчка взимат необходимите мерки и инвестират много във външния си вид. Успешно водят борбата с годините и трудно бихте познали истинската им възраст, ако не ги познавате.

Скорпион

Понякога представителите на тази зодия са склонни да остареят предварително. Смятат, че с навършването на определена възраст добиват типичните за нея характеристики. В повечето случаи това не е така и са жертва на грешните си убеждения.

Стрелец

Самата мисъл, че ще остареят с още една година ги отказва да празнуват рождения си ден. Те понасят трудно въпросите за възрастта и често се надяват да получат комплимент за външния си вид, с който да се почувстват отново млади.

5 зодии, които остаряват по-бързо от другите

Козирог

За тях времето тече на обратно! Като деца са надраснали годините си и са по-зрели от своите връстници. За сметка на това обаче, са склонни да се държат като тийнейджъри, когато навършат пенсионна възраст. Искат да компенсират пропуснатите забавления и приключения от младостта.

Водолей

Те остаряват само на хартия и носят младостта до края на живота си. Дори с напредването на възрастта са склонни да правят повече глупости, тъй като осъзнават, че живота е кратък и трябва да се забавляваш постоянно. Не им пука от чуждото мнение и не се трогват от въпроса "Ама, няма ли да се жениш вече?".

Риби

Най-големият им страх е старостта. За тях живота е докато си млад и с напредването на възрастта все повече се депресират от живота. Правят си равносметки и често се обвиняват повече, отколкото е необходимото за стари грешки и минали събития.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес