Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да дешифрираме знаците на подсъзнанието?

08 юли 2023, 22:22 часа
Реклама

Нашето подсъзнание ни говори и то много по-често, отколкото предполагаме. Експерти споделиха как да разберем, че Вселената пробва да направи връзка с нас, за да ни помогне да изберем път в живота или да разрешим някакъв проблем.

Сън

Първият и най-важен проблем са нашите сънища. Именно в съня връзката с центъра на изобилието на Вселената става най-мощна, тъй като подсъзнанието ни работи самостоятелно, защото спирате да възприемате света около вас с очите, ушите и докосването. Ето какво значат някои от сънищата, които имаме.

Змия в съня, Вселената ви предупреждава по този начин, че около вас има хора, които може да не са най-приятните. Най-вероятно някой от вашите познати (не непременно нови) има лоши намерения към вас.

Летенето насън показва, че Вселената е доволна от вас и е готова да съдейства за преодоляване на препятствия или да постигнете цели, но най-вероятно трябва да се потрудите за това. С голяма вероятност вие сте в началото на нещо изключително важно.

Слушайте интуицията си: Това са предчувствията, които винаги се сбъдват!

Насекомите в съня, според съновника, се появяват при хората, които може да не се чувстват много добре. Това е един вид предзнаменование за приближаване на здравословни проблеми или проблеми от психологически характер. Освен това експертите в областта на езотериката и биоенергетиката смятат, че насекомите са знак, че в съзнанието ви има определени вирусни мисли, които ви дърпат към дъното. Това може да са страхове, несигурност, негодувание, завист.

Сънна парализа , когато не сте будни, но и не спите и също не можете да се движите в този момент, означава, че вероятно сте поели твърде много отговорности. Вселената ви напомня, че трябва спешно да преразгледате житейската си позиция, навици и да се настроите по положителен начин.

Тези 4 зодии имат изключително силна интуиция

Интуицията

С интуицията всичко е по-сложно, тъй като тук говорим за онези моменти, когато сме в съзнание. Това означава, че има възможност просто да се навиваме и да не чуваме гласа на Вселената, отекващ мислите в главата ни.

Ето защо е важно да отбележите кои ваши мисли са се оказали верни и кои не. В същото време трябва незабавно да забележите чувствата си в онези моменти, когато в главата ви се е родила важна мисъл. Ако откриете някаква тенденция, това ще означава, че при подобни усещания ви говори шестото чувство.

Например, може да забележите, че неразбираем страх или, обратно, безпричинно спокойствие ви е подсказал за приближаването на опасност. В този случай трябва да запомните за в бъдеще, че подобни усещания се появяват по време на опитите на Вселената да ви помогне да вземете правилното решение.

Много често вътрешният глас се проявява само чрез усещания. Например, ако човек е в опасност, той може да има главоболие, болки в корема, гадене и т.н. Тези сигнали също трябва да бъдат наблюдавани.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес