Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как богатите жени носят бижута: 6 тайни, които трябва да запомните

31 май 2024, 10:44 часа
Реклама

Масивност, асиметрия и перли - това е краткото описание на бижутата на богатите жени. Сложете чифт привличащи вниманието обеци или акцентиращо колие и най-обикновената визия ще се превърне в ултрамодерна. Нека почерпим вдъхновение от тоалетите на богатите жени и да видим как да носим правилно бижутата.

Максимализъм

Масивните аксесоари са любим избор на богатите жени. Заложете на големи гривни, акцентни пръстени с естествени камъни, изключително дълги модели до ключиците или масивни в наситени цветове. Най-актуалните модели са геометричните. Те могат да бъдат както кръгли, така и квадратни.

Струва си да се обърне внимание на бижутата с нестандартна форма и с извивки. Богатите жени носят гривни върху дрехите.

Суеверия за бижута: Кога е по-добре да откажете семейни бижута и подарък от приятел

Многопластови

Понякога богатите жени обичат да носят всичко най-добро наведнъж. При многопластовото колие е важно да се обърне внимание на дължината на всеки слой. Комбинирайте къси верижки и ултрадълги колиета, които стигат до нивото на талията. За тези, които предпочитат лаконичен стил, е подходящ вариант с две или три верижки с еднаква дебелина с малки висулки.

Пръстени на етажи

Пръстените на етажи са любими бижута на богатите жени. Обърнете внимание на масивните пръстени, наподобяващи спирали, или изберете преплетени модели от няколко тънки пръстена. Тази комбинация ще бъде идеалното допълнение към визията ви.

Асиметрични обеци

Някои заможни жени предпочитат необичайна стилизация на бижутата. В едното ухо - лаконичен карамфил, а в другото - дълга голяма обеца. Важното е изделията да са изработени от един и същи метал. Асиметричните обеци хармонират с всяка прическа, но стайлингът трябва да е плавен.

Как обеците влияят на съдбата на жената и от какви бижута трябва да се страхувате?

Перли

Перлените бижута винаги са били неизменен атрибут на богатите жени още от епохата на филма "Закуска в Тифани". Ако класическите съвършени перлени нишки са твърде прозаичен избор за вас, потърсете несъвършени перли. Те трябва да са неравни или големи. Или и двете наведнъж! Богатите жени оформят един наниз от перли заедно с няколко верижки с различна дължина и обем.

Кадифена панделка

Богатите жени са почитателки на елегантните панделки в стила на Бриджит Бардо. Тези деликатни детайли веднага предизвикват асоциации с винтидж пазарите в Париж, като добавят нотка изтънченост към всеки тоалет. Кадифените панделки могат лесно да се използват за връзване на конска опашка или можете да изберете фиби с малки панделки, за да украсите прическа с небрежни къдрици.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес