Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жените от тези ЗОДИИ са най-лошите домакини

07 август 2021, 07:11 часа

Сред жените има и такива, които са родени да бъдат домакини. Те непрекъснато подреждат, чистят и държат на това всичко у дома да е като в галерия. Има обаче и такива представителки на нежния пол, за които готвенето и чистенето е загуба на време. Те предпочитат друг да свърши всичко това, вместо тях, а те да се глезят.

Ето ги и зодиите, които не са създадени да бъдат добри домакини:

• Стрелец

Тези жени са в постоянно търсене на нови емоции и забавления. Те нямат нито време, нито желание да прекарват часове наред в кухнята и да приготвят блюда за семейството си. За тях по-важни са танците и купоните и не виждат нищо лошо в това да поръчат готова храна от ресторанта.

Дори онези от тях, които имат партньор, не се вманиачават в чистенето на дома си. Те предпочитат да пътешестват и не изпитват никакъв дискомфорт, ако в къщата им цари хаос. Почти винаги гостите им са в шок от бъркотията, но за тях това не е никакъв проблем.

• Лъв

Лъвовете са ангажирани да мислят за далеч по-съществени неща от това да готвят и чистят през свободното си време. Те предпочитат да се съсредоточат върху кариерата си и проблемите, които са неразделна част от живота им.

Това обаче съвсем не означава, че те не могат да готвят и чистят, дори напротив. Правят го брилянтно, но предпочитат да си наемат човек, който да им помага и да върши това вместо тях. Жените Лъвове се трудят твърде много и изкарват добри пари. Те имат възможността да си позволят да плащат на домашна помощница, която да въдворява ред в дома им.

Как се развеждат различните зодии?

• Вoдoлeй

Жените Водолеи са едни от най-креативните и свободолюбиви хора. Творческият безпорядък е последното нещо, което би могло да ги смути. Това са хора, които държат всичко да им е под ръка. Ако домът им бъде изрядно подреден, навярно няма да се чувстват комфортно в него.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес