Изненадващо: как номера на жилището може да повлияе на целия ви живот

1811
Изненадващо: как номера на жилището може да повлияе на целия ви живот
Снимка: iStock/Guliver

Не става въпрос за числата 13 и 666. Всичко е много по-дълбоко и интересно. Според американската нумероложка Фелисия Бендер буквално всичко - от ученето до спорта, е подчинено на магията на числата. И, разбира се, това се отнася и за мястото, където живеете.

Оказва се, че всеки апартамент има свой собствен нумерологичен "паспорт". "Всеки адрес е нумерологична матрица, която носи индивидуалността на къщата", уверява Бендер.

Можете да изчислите номера на къщата по същия начин, както собствената си дата на раждане: цифрите в номера на апартамента трябва да се сумират, така че накрая да остане само една. Например, ако номерът на вашия апартамент - 78, изчислението ще бъде такова: 7 + 8 = 15 = 1 + 5 = 6. Това е номерът на жилището - 6. Вземете предвид само номера на апартамента, номерът на сградата няма значение.

Изключения - номера 11 и 22. Не е необходимо да се сумират, те имат свои отделни стойности.

Нумеролог: Номера на апартамента може да повлияе на целия ви живот

Какво казва номерът на апартамента?

1 - Къща на лидера

Личността на дом номер 1 подкрепя лидерските амбиции на неговия обитател. Живеещият тук човек обикновено има собствен бизнес или уверено се придвижва нагоре по кариерната стълбица. Той е амбициозен, независим, самоуверен и цени личната свобода. Животът в апартамент с една спалня ще ви научи на смелост и решителност.

Недостатъци: 1 е самотата. В този апартамент е малко вероятно да се изгради семейство и успешен личен живот. Въпреки това "едностайните" предпочитат самотата.

2 - Дом на семеен мъж

Това е място, посветено на любовта, взаимната подкрепа, отглеждането на деца, тук е уютно и безопасно. Хората, които живеят в такъв апартамент, ще трябва да се научат на дипломация, такт, да се съобразяват с нуждите на другите, да живеят в мир и хармония.

Минуси: животът в такъв дом не е подходящ за тези, които се стремят към кариерно израстване. Двойката размива индивидуалността, защото няма място за егоизъм. Рискувате да затънете в живота в собствения си малък свят, хранейки се с емоциите на другия. А ако живеете в такова жилище сами, може да се почувствате некомфортно.

3 - Дом на оптимиста

Това място е изпълнено с радост и смях, тук винаги има много гости. Енергията на къщата насърчава реализацията в творчеството, дава вдъхновение. Тук общителните хора, включително и семейните, ще се чувстват чудесно. Те могат да водят пълноценен живот.

Минуси: тази къща няма да ви остави лично пространство. Затова, ако обичате уединението, такова място не е подходящо за вас. Ако животът ви не е свързан с творчество, може да ви обхване депресия. Също така тройката допринася за проблеми с парите.

4 - Дом на консерватора

Четири е числото на стабилността, увереността и сигурността. Хората, които са свикнали да постигат целите си с труда си, дори и да е много трудно, се чувстват добре тук. Подходящо място за тези, които са винаги честни, рационални и практични.

Минуси: това място не е много подходящо за креативен човек. Този дом харесва сериозни и организирани хора, дисциплинирани и отговорни, бохемството няма да пусне корени тук. Освен това съществува риск да се водите на работа наполовина до смърт.

5 - Социален дом

Това е мястото, където можете да се забавлявате и да прекарате чудесно. Това е мястото, където можете да срещнете живи, интересни, енергични и необичайни хора. Енергията на къщата подкрепя личностното развитие чрез самодисциплина. Ако има проблеми с нея, в такъв дом няма да има щастие. Девизът на човек от такъв дом е: ако животът ви е хвърлил лимон, направете лимонада.

Минуси: енергията на дома тласка към излишък. Ако самоконтролът и дисциплината не са добре развити, може да се окажете пристрастени към алкохола или да прекалявате с храната. А този дом не е за хора, които търсят стабилност.

Какво означава номера на вашия дом и каква енергия носи ? - част първа

6 - Дом на грижовния човек

Топлината, състраданието и грижовността са основните неща, които царят в този дом. Това е идеалното място за семейство с деца. Хората в сферата на услугите и дизайна ще се чувстват добре тук. Те са в състояние да направят всичко, за да накарат клиентите си да се чувстват в хармония със света.

Минуси: в такъв дом е лесно да забравите за себе си, посвещавайки живота си на служене на другите. Толкова е приятно и спокойно, че все по-малко ви се иска да излизате навън в света. Не се затваряйте в пашкула си и направете нещо за себе си - това е рецептата за щастие за обитателите на такъв дом.

7 - Домът на интроверта

Това е място за съзерцание и интроспекция. Вслушване в интуицията, опознаване на себе си, търсене на духовна истина, намиране на душевен мир - това е всичко, което може да ви предложи дом с личностно число 7. Да бъдеш себе си, да вярваш в себе си и да се доверяваш на другите - на това можете да се научите в апартамента с личностно число 7.

Недостатъци: живеейки в такъв апартамент, е лесно да се затворите в себе си и дори да започнете да се смятате за по-добри от другите. И това не е най-доброто място за хора, които се опитват да се разделят с някои лоши навици. И този апартамент не е подходящ за тези, които не могат да понасят самотата.

8 - Къщата на властен човек

Власт, авторитет, престиж - това са целите на човека, който ще се чувства добре в този апартамент. Енергията на къщата помага да се намери финансов просперитет, тя "управлява" материалните потоци. Жилището е за силни личности, издръжливи и организирани, талантливи мениджъри.

Минуси: твърде много показност. Всичко е само най-доброто, само ново и престижно - домът рискува да се превърне в лъскава картина, празна и бездушна, създадена с цел да направи впечатление. Една къща трябва да има сърце, не го губете.

9 - Домът на хуманиста

За обитателите на този апартамент саможертвата не е празен звук. Те изпитват удоволствие да помагат на другите. Те са мъдри, не се спират на миналото, обичат да пътуват. В такъв дом често идват за добри съвети.

Недостатъци: хората с творчески и хуманитарни професии се чувстват добре тук. Но бизнесмените не се чувстват много добре тук. Деловитостта, която често се свързва с агресия и твърдост, отслабва.

11 - Домът на учителя

Мощно място за развиване на интуицията. Чудесно място за всичко, свързано с духовното развитие, търсенето на истината, самоусъвършенстването. Къща, изпълнена със светлина. Призванието на нейния обитател - да помага на другите хора.

Недостатъци: живеейки в такъв апартамент, е лесно да се изпадне в прекомерно мечтаене в ущърб на реалните действия. Животът в илюзии не е най-добрият вариант.

22 - Къщата на господаря

Това е организирана и добре поддържана къща. Нейният стопанин непрекъснато се учи, усъвършенства и развива. Идеално място за архитект, писател или представител на друга професия, чиято мисия е да променя ежедневието на другите.

Недостатъци: в такава къща е невъзможно да се отпуснете и да "отпуснете юздите". Винаги ще трябва да сте в тон, винаги ще се стремите да се издигате.

Как да промените енергията на апартамента

Да, това е възможно. Да речем, че живеете в апартамент с номер 2, но бихте предпочели номер 5. Просто добавете 3 към номера на апартамента на вратата - дори от вътрешната страна на вратата, за да няма объркване. Или да кажем, че имате апартамент с номер 7, но искате да имате номер 3. В този случай добавете петица към числото - добавете едно, добавете две и ще получите това, което ви трябва.

Страх от тринадесет

Най-силните суеверия са свързани с числото 13 - дяволската дузина. В Тайната вечеря са участвали 13 души, 13-ият зодиакален знак е изхвърлен от хороскопите, древните перси са смятали 13 за числото на хаоса, скандинавците са имали за 13-и бог Локи, бога на измамата.

В азиатските страни не могат да понасят числото 4. Често се случва в къщата да няма четвърти етаж, четвърти апартамент. И всичко това, защото думата "четири" звучи като "смърт" на японски, някои диалекти на китайски и корейски.

Японците не обичат четните числа и тази неприязън се е пренесла и при нас. В нашата страна обаче това суеверие се отнася само до броя на цветята в букета, докато при японците е буквално всичко - от паричните подаръци до броя на ястията на вечеря.

Между другото, привържениците на тибетското учение фън шуй смятат, че има значение и етажът, на който живеете. Но там изчисленията са много по-сложни: от значение е не само номерът на етажа, но дори и времето на закупуване или наемане на жилището.

В зависимост от комбинацията от двете можете да изберете етаж, който ще накара енергията на живота да тече в правилната посока: към любов, финансов просперитет, пътувания и приключения или вътрешен мир.

Като цяло покупката на апартамент е скъпо дело и не е грях да подходите към него възможно най-обмислено - да се сработите с жилището си и по дух, и по характер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 юни /валутен калкулатор/

Манифестиране: 4 знака, че вашето желание скоро ще се сбъдне

4 предупредителни знака от Вселената, които не трябва да пренебрегвате

Таро хороскоп за месец ЮЛИ за всяка зодия

Най-щастливата зодия през юли 2024: Желанията се сбъдват, идват внезапни печалби и любов!

Вечерен виц: С кво одиш на работа?

Виц на деня: Кажете къде

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще питат за рецептата

Виц за добро утро: На гарата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com