Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Годишен хороскоп 2021- Скорпион

18 декември 2020, 11:53 часа

Новата година ще ви дари с много сериозни промени. През януари основните от тях ще са свързани с общуването в близкото ви обкръжение. Може да смените драстично приятелския си кръг. Все пак не изгаряйте всички мостове зад себе си. Всичко, което ще се случи през този период ще има и своите положителни страни - не го забравяйте.

Реклама

През февруари ви очакват дълги преговори и подписването на нови договори. Тогава ще ви е нужна повече свобода от обикновено, което може да доведе до някои спорове в семейството. Не отстъпвайте от мечтите си.

През март обърнете повече внимание на любовните си отношения. Това е месец, в който трябва да проявите максимална толерантност. За да запазите връзката си е добре да си решите на сериозни компромиси. Помислете добре преди да направите, каквато и да било важна крачка.

Април ще ви даде мечтаното успокоение. След напрегнатите първи месеци на годината душата ви ще жадува за спокойствие. Това е време за хладнокръвни анализи и равносметки. Тогава най-ясно ще осъзнавате какво точно искате от живота. Набележете целите си.

През май нуждата ви от това да упражнявате контрол ще се засили. Подобни амбиции може да влошат важни за вас партньорски отношения. Периодът е подходящ да си дадете кратка почивка, където в усамотение да регулирате емоциите и мислите си.

През юни чувствата ви ще бъдат нестабилни. Някои представители на знака може да се решат да направят предложение за брак. Обмислете добре подобни постъпки. Самостоятелните Скорпиони ги очаква бурен любовен роман.

Юли е чудесен месец за вашата морска почивка. Изберете непозната дестинация. Ще са ви необходими нови впечатления. Важно е да избягате от всякакъв вид рутина.

През август ще имате възможността да привлечете на своя страна нови съюзници и съмишленици. Това е месец, в който активността ви в служебната сфера ще доведе до много положителни събития в живота ви. Имате шанса да подобрите финансовото си положение.

Септември ще ви поднесе необикновени ситуации. Възможно е примамливо предложение за смяна на местоработата. Проучете добре условията, които ви се предлагат. Важно е да потърсите всички подводни камъни.

Октомври може да ви натъжи с разочарование в личен план. Не бъдете прекалено големи съдници. Всеки има правото на своите грешки. Рискувате да вземете прекалено сурово решение спрямо любим човек.

Ноември е месец за баланс. Насочете усилията си към възстановяването на хармонията в емоционален план. Очаква ви сериозна подкрепа от близките ви по решаването на семеен въпрос.

Декември ще ви зарадва с спокойствие и душевно умиротворение. Това е време, което всички добрини направени от вас през годината ще се върнат в живота ви. Очаква ви потвърждение за истинска любов и вярно приятелство. Ще имате всички възможности да направите празниците си неповторими.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес