Французойката никога не харчи пари за тези неща

1220
Французойката никога не харчи пари за тези неща
Снимка: iStock/Guliver

Френските дами са символ на елегантност и непринуденост. Изглежда не полагат никакви усилия да изглеждат като милионери. Парижаните са селективни при избора на дрехи. Техните фаворити са качествени, вечни дрехи, които се съчетават добре.

Вталено яке

Вталените артикули не са за френските дами. Обичат обемните блейзъри, които заемат значително място в гардероба им. Носете голямо сако с подчертани рамене, съчетано с основен бял потник и подходящите дънки или панталон.

Основни модни тенденции за лято 2024: Какво да облечем, за да изглеждаме стилно?

Риза в мъжки стил

Има мит, че французойките могат да станат от леглото и да излязат с ризата на гаджето. Но всъщност универсална вещ в гардероба на всяка парижанка е лаконичната блуза с волани и връзки, която може да се носи в различни комбинации. Парижанките не чакат специален повод и избират коприна или органза за ежедневно носене. Блузата може да се съчетае с дънки, като добавите небрежен детайл към тоалета: открито палто или обемен кок.

Дънки с ниска талия

Французойките имат изключително положително отношение към денима, но предпочитат висока талия. Жителките на Париж носят широки дънки с права кройка и разкроени модели, които са подходящи не само за ежедневието, но и за вечерни излизания.

Вталена рокля

Французойките избират удобни тоалети, които не ограничават движенията. Те не харесват твърде тесни дрехи и предпочитат да останат загадъчни, без да парадират с предимствата си. Ако една парижанка реши да облече нещо съблазнително, то ще изглежда безпроблемно. Основното правило е да изглеждате така, сякаш току-що сте станали от леглото, като разрошите косата си с ръце и нанесете лек гланц върху устните си, докато вървите.

Ако сте от нисичките жени - какви дрехи задължително да носите!

Маркова чанта

Французойките не са склонни да пазаруват в скъпи магазини. Някои от тях обичат винтидж, но повечето предпочитат марки от среден ценови клас. Не е нужно да харчите цяло състояние за маркова чанта. Можете да намерите качествен артикул на разумна цена - какво по-добро? Основната тайна на тихия лукс е минимализмът.

Високи токчета

Французойките предпочитат комфорта и практичността, така че рядко избират обувки с висок ток. Те знаят, че можете да изглеждате стилно и женствено, без да жертвате комфорта. В гардероба им преобладават балерини, мокасини и стилни кецове, които могат да се комбинират с всякакви дрехи.

Излишни

Французойките предпочитат минимализма не само в облеклото, но и в аксесоарите. Те не носят много бижута, предпочитат няколко висококачествени и стилни бижута. Това обикновено са деликатни златни или сребърни бижута, които придават изтънченост на визията, без да я претоварват. Те знаят, че по-малкото е повече.

Дрехи с големи лога

Французойките избягват дрехи с големи лога и крещящи марки. Те предпочитат неща, които говорят за качество и стил, а не за статус. Облеклото трябва да подчертава индивидуалността и вкуса, а не да показва принадлежност към определена марка. Ето защо те избират артикули с минимално брандиране, които лесно се комбинират помежду си и изглеждат винаги актуални.

Френският стил е комбинация от простота, изтънченост и комфорт. Парижанките знаят какво е наистина важно и не пилеят пари за неща, които не отговарят на тези принципи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Виц на деня: Кажете къде

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще питат за рецептата

Виц за добро утро: На гарата

Много силна притча за вечно заетия баща

Петровден е! Прочетете тази мощна молитва за здраве

Стихотворение на деня, 29 юни, от Радой Ралин

Любовен съвет за всяка зодия за 29 юни 2024

Таро хороскоп за 29 юни 2024

На Петровден - какво да направим за късмет през цялата година

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 юни /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com