Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филъри за устни: Всичко, което трябва да знаете за процедурата

10 юни 2024, 10:59 часа

В съвременния свят красотата и самочувствието са неразривно свързани. Една от най-популярните естетически процедури за постигане на по-изразителни и красиви устни е поставянето на филъри за устни. Но какво точно представлява тази процедура и защо е толкова търсена? В тази статия ще разгледаме всички аспекти на филърите за устни и защо те могат да бъдат вашият ключ към по-привлекателна усмивка. Също ще разберете и къде може да се подложите на манипулацията с 20% отстъпка.

Защо филърите за устни са толкова популярни?

Филърите за устни предлагат бързо и ефективно решение за увеличаване на обема и подобряване на формата на устните. Те са особено подходящи за хора, които искат да постигнат по-плътни и симетрични устни, без да прибягват до хирургични интервенции. Процедурата е минимално инвазивна и резултатите са видими веднага, което я прави предпочитан избор за много хора.

Как да изберем подходящия екип за поставяне на филъри за устни?

Изборът на квалифициран екип е от съществено значение за успешния резултат от процедурата. При Marinova Dental, филърите за устни се поставят от висококвалифицирани професионалисти, които имат богат опит и дълбоко разбиране за естетиката на усмивката. Екипът ежедневно се сблъсква с различни казуси, касаещи красотата и излъчването на пациентите, което ги прави изключително компетентни в своята област.

За кого са подходящи филърите за устни?

Филърите за устни са подходящи за всеки, който иска да подобри формата и обема на устните си. Независимо дали става дума за естествено тънки устни, загуба на обем и хидратация с възрастта или просто желание за промяна, филърите могат да предоставят решението. Важно е да се отбележи, че процедурите, извършвани в Marinova Dental, се изпълняват с внимание към детайла и индивидуалните желания на пациента.

Как протича процедурата?

Процедурата по поставяне на филъри за устни е бърза и безболезнена. Преди самата манипулация се прави анализ и пациентът обсъжда с лекаря желаните резултати и възможните варианти за постигането им. За допълнителен комфорт, по време на процедурата се използва локален анестетик, който осигурява безболезнено изживяване.

Филърите, които се използват в Marinova Dental, са от марката Teoxane (Швейцария) - динамични филъри. Този тип консуматив се движи заедно с мимическата мускулатура на лицето и седи максимално естествено. Процедурата отнема между 15 и 30 минути, а ефектът е продължителен, в зависимост от индивидуалните особености на пациента и неговия начин на живот.

Колко струва процедурата?

Цената за поставяне на 1 ml филъри Teosyal RHA е 560 лева. Като сега може да се възползвате от 20% отстъпка. Тази цена включва както самия продукт, така и професионалната услуга по поставянето му.

Защо да изберете Marinova Dental

Marinova Dental предлага високо ниво на професионализъм и внимание към детайла. Екипът има богат опит и познания в областта на естетичната стоматология и работи с най-добрите материали на пазара. Тук можете да бъдете сигурни, че ще получите индивидуален подход и отлични резултати, които ще повишат вашето самочувствие и ще ви накарат да се усмихвате с гордост.

Ако желаете да научите повече за процедурата или да запишете час за консултация, не се колебайте да се свържете с екипа като кликнете тук. Красивите устни са само на една стъпка разстояние!

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес