Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето как обичат да флиртуват земните знаци

10 октомври 2024, 16:00 часа

Земните знаци - Телец, Дева и Козирог - внасят в изкуството на флирта своята практична и заземена природа. Техният подход към романтиката често е по-фин и стабилен от драматичния или открит стил на другите знаци. Ето как флиртуват отделните земни знаци:

Телец

Телецът, управляван от Венера, планетата на любовта и красотата, флиртува със смесица от чувственост и устойчивост. Те са склонни да бъдат внимателни към любовните си интереси, като показват привързаност чрез физически жестове и внимателни действия. Телецът може да не е най-откритият във флирта си; вместо това той се фокусира върху създаването на комфортна, приятна атмосфера. Може да приготвят вкусно ястие, да планират уютна вечер или да направят искрен комплимент. Техният подход е насочен към това другият човек да се чувства ценен и признат. Телецът цени физическия допир и често го използва, за да изрази интереса си - леки докосвания, продължителни прегръдки и смислен контакт с очите са неговите инструменти. Те са търпеливи и склонни да не бързат, като позволяват на връзката да се задълбочи по естествен начин.

Още: Финансов подем очаква тези 3 зодии до края на ЕСЕНТА

Дева

Стилът на флиртуване на Девата е практичен и внимателен. Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията, Девите умеят да използват разговора в своя полза. Те са остри наблюдатели и забелязват детайли, които другите могат да пропуснат. Девата може да флиртува, като проявява истински интерес към вашите хобита, задава проницателни въпроси и предлага полезни съвети или решения на вашите проблеми. Те са педантични и често демонстрират своята привързаност чрез действия в услуга на някого - като например да ви свършат работа или да ви помогнат с някаква задача. Техният флирт често е сдържан и се характеризира с внимателен и обмислен подход, който разкрива по-дълбоките им чувства. Те могат също така да използват хумор и остроумие, за да създадат връзка, като винаги гарантират, че взаимоотношенията им са искрени и изпълнени с уважение.

Козирог

Флиртът на Козирога често се характеризира с чувство за целеустременост и надеждност. Управлявани от Сатурн, планетата на структурата и дисциплината, Козирозите подхождат към флирта със смесица от сериозност и стратегически намерения. Отначало те може да са резервирани, но разкриват интереса си чрез стабилни и надеждни действия. Козирозите флиртуват, като демонстрират своята амбиция, интелигентност и компетентност. Те могат да ви въвлекат в дискусии за цели, постижения и бъдещи планове, показвайки, че ви смятат за човек, който заслужава тяхното време и внимание. Техният флирт може да включва предлагане на практическа помощ или споделяне на експертните им познания по начин, който е от полза за вас. Те не са най-спонтанните или капризни, но тяхната надеждност и отдаденост могат да бъдат много привлекателни.

Още: Гаден четвъртък: Кои зодии ще се чувстват като последна дупка на кавала

На 10 октомври: Числото 10 ще вдъхне вяра в бъдещето на 4 зодии!

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес