Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дни на силата през октомври 2024 г

24 септември 2024, 11:00 часа

Дните на силата са най-благоприятните дни, в които енергията на нощните светила е най-креативна. Астролозите ще ви разкажат за най-благоприятните дни на октомври, в които вероятно ще успеем да разрешим най-трудните проблеми и да постигнем благополучие.

Есента се нарича време на тъга и униние, но това не е така. Негативността се ражда само в съзнанието ни, изливайки се в опити да обясним мистериозни провали на планове и липса на настроение.

 

Още: За кои зодии ще има пачки по стотачки през октомври?

10 октомври - огледална дата

Огледалните дати винаги са добри дни със специална енергия. 10 октомври е чудесен за нови начала и много важни, спешни въпроси от всякаква сложност. Нашата задача за 10.10 е да не се отказвате от започнатото и да вярвате в себе си. Това е основната рецепта за успех.

 

12 октомври - Плутон временно прекъсва ретроградността

Още: Кои зодии ще имат нужда от подкрепа и разбиране в началото на октомври 2024 г.

Думата „временно“ може да бъде пренебрегната, тъй като това, което е временно за Плутон, е много дълготрайно за нас, хората. Това е добър ден, в който, не съвсем забележимо за нас, могат да започнат да се случват добри неща в общуването помежду ни. Може да искате да заровите брадвата с враг или с любим човек. Това е време на любов и позитивизъм.

 

13 октомври - квадрат Меркурий и Плутон

Квадратът на двете най-отдалечени планети винаги е добър. Меркурий и Плутон образуват аспект, който ще генерира мощни положителни вълни. Това е ден на хармония, радост, любов и доброта и без причина. Хората могат да направят нещо добро, без да знаят или искат.

Още: През октомври: Кои зодии ще се чувстват на върха на света?

 

14 октомври – Венера в опозиция с Уран

Опозицията на Венера с Уран е аспект на силата и то както физическа, така и психическа. Това е най-добрият ден да се отървете от лошите навици и негативните мисли. Подходящ е и за започване на цикъл от физически упражнения и за грижа за вашето здраве - както вашето, така и на близките ви. В такива дни болестите често изчезват.

 

17 октомври – Венера преминава в знака Стрелец

Венера в Стрелец не се чувства най-добре, но определено по-добре, отколкото в Скорпион. Това не е най-силният, но най-важният енергиен ден на октомври. Това е време на любов, доброта, позитивизъм и начало на нещо добро. От 17 октомври ще имаме повече енергия и желание за преодоляване на трудностите.

 

22 октомври – Квадратура на Слънцето и Плутон

22-ри е много добър ден от всяка гледна точка. Това е универсален ден на силата, подходящ за абсолютно всеки бизнес и грижа. Подходящ е и за почивка, спорт, романтика, срещи, нови запознанства. В този ден повечето от нас трябва да са в добро настроение.

 

30 октомври - Меркурий в опозиция с Уран

Меркурий и Уран ще образуват страхотен аспект, който ще се отрази благотворно на настроението ни. В такива дни е полезно да пазарувате, да пътувате и да се срещате с нови хора. Може да очаквате необичайни и приятни ситуации, които ще си спомняте с добро в бъдеще.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес