Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 9 май

08 май 2016, 21:05 часа

Овен

През този ден вашите действия могат да доведат до триумф и успех. Не отлагайте за утре срещите, общуването, любовните признания. Дреболиите могат лесно да ви извадят от равновесие.

Телец

Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но все нещо е останало извън вниманието ви и може да изникне изведнъж, заплашвайки стабилността ви. Отнасяйте се предпазливо към настроенията и очакванията на хората, с които тясно свързвате живота си.

Близнаци

Ако в дома ви има проблеми или назряват големи промени, може да възникне необходимост от свикване на семейния съвет. Трудностите в партньорствата вървят към разреждане, но може да остане неприятна утайка. Предстои ви преоценка на привичните ви модели на поведение.

Рак

Днес си изберете си занимания, където рискът от конфликти е сведен до минимум, и не отговаряйте на грубостта с грубост. Откровеност не на място също не ви се препоръчва.

Лъв

Не във всичко сега се приветства прекият подход. Сдържаност и търпеливост ще ви помогнат да избегнете ненужните проблеми.

Дева

Нова тема ще укрепва позициите ви, а вие ще имате възможност да покажете компетентност. В дома ви може да има събития, които да ви накарат да преосмислите бюджета.

Везни

Повечето от събитията сега се случват в близкото ви обкръжение, но това не значи да зарежете вашите си неща и да хукнете да оправяте живота на другите. Грижете се за собствената си безопасност и интереси, като проявявате мъдрост.

Скорпион

Много неща ще се решават с лекота и в неформална обстановка. Ако ще пътувате, може да очаквате ярки впечатления и приятни срещи и запознанства. Бъдете внимателни на пътя.

Стрелец

Възможни са уникални съдбоносни срещи по време на пътуване. Сега сте във „вихъра на танца“ и идеите ви са новаторски и уникални, но точно днешният ден не е най-подходящ за важни избори. Засега водете преговори, търсете решения, но не подписвайте важни документи.

Козирог

Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание. Но са възможни и ситуации, свързани с неочаквани и значителни разходи. Важно качество ще ви бъде далновидността. Сега е най-добре да си имате работа с хора, които познавате добре и на които се доверявате.

Водолей

Партньорските ви отношения изискват внимание и грижа. Старайте се да не нарушавате обещания. Добре е да обедините усилия с хора, които имат сходни с вас виждания и стремежи. Използвайте този ден за работа и коригиране на плановете в съответствие с изискването на момента.

Риби

Не бива да се отпускате нито за минута. Сега с партньори може да ви обединяват необичайни и непредвидени ситуации. Постарайте се да не се дразните и бъдете готови да промените гледната си точка, ако видите, че не сте прави. Възможни са и по-позитивни ситуации, макар че оттенъкът на неочакваност в тях все пак ще намира място.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес