Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Част 2: Как мъжете от различните зодии изразяват чувствата си

15 март 2021, 07:25 часа

Продължаваме с втора част от разкритието как мъжете от различните зодии изразяват емоциите си. В нея ще откриете още интересни неща за мъжете и техните чувства. 

ВЕЗНИ (23 септември - 22 октомври)

Мъжът Везни ще прецени възможностите си, преди да се потопи с главата надолу в море от чувства.Преди да определи романтична среща, той ще напише плюсове и минуси, за да ви каже чувствата си, защото обича да вижда и двете страни, преди да се отпусне.

И това е нещо голямо за него, защото не обича да е сам. Мъжът Везни иска да е сигурен, че избира правилната жена до себе си и за това може да му отнеме малко време докато стане готов да изрази чувствата си. 

СКОРПИОН (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионът е типът, който ще влезе в една стая вежлив и спокоен, когато в действителност той просто наистина иска да знае дали го харесвате. Това може да изглежда романтично, но всъщност той е доста напрегнат.  И той умело прикрива своето желание да разбере всичко, което го вълнува.

Ще разберете, че е на път да сложи картите си на масата, когато пристъпи загадъчно и ви  целуне толкова страстно, че да ви разтърси. Няма да го видите да се изпотява от притеснение. Начинът му да говори за чувствата си е загадъчен,смел, но ясен. Слага всичките си карти на масата, но само когато е готов за тази стъпка.

СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 21 декември)

Вероятно Стрелецът ще настоява двамата да предприемете поход по залез в планината. И докато той е изцяло ентусиазиран от походите, може да му отнеме малко време, за да се успокои и да се отвори.

Но не се притеснявайте, той в крайна сметка ще стигне до същината на тази разходка. Защото той прави всичко за постигане на целта си. Когато знае какво иска, не се страхува да се втурне към него и да го вземе.

КОЗИРОГ (22 декември - 19 януари)

Когато Козирог иска да говори за чувствата си, това може да е по-сериозно от другите връзки, които сте имали в миналото. Разговорът ще ви напомня за родителите, които съобщават новината, че любимото ви куче е починало.

И въпреки че е изключително сериозен по темата за любовта, той ще бъде и изключително романтичен. Не твърде романтично обаче, тъй като в крайна сметка той е господар на самоконтрола. Не очаквайте сълзи или нещо подобно, защото това просто няма да се случи.

ВОДОЛЕЙ (20 януари - 18 февруари)

Водолеят дълбоко се бори с изразяването на емоциите си. Вместо да бъде нежен и романтичен, той ще подходи към изразяването на чувствата си научно и логично.

Не очаквайте и  да излезе от релсите в разговора. Той е проучил най-добрите неща за казване и е запомнил сценария, така че се нуждае от пълна концентрация. Разговорът може да е по-механичен, отколкото сте мечтали, но поне той споделя чувствата си, нали? 

РИБИ (19 февруари - 20 март)

Рибите ще доставят най-сладкото „Обичам те“, познато на човека. Мъжът Риби ще извади китарата си и ще започне да пее оригинална песен, написана само за вас. Не само артистичните му таланти ще блеснат, но той ще бъде и най-уязвимият мъж, който  сте виждали. Наистина е добър в постигането на дълбоки емоционални връзки и със сигурност ще усещате любовта му през следващите ви години заедно.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес