Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Без магия: жените с тези качества винаги ще имат много почитатели

15 май 2024, 15:11 часа
Реклама

Липсата на интерес от страна на мъжете към жените се обяснява с различни причини. Някои хора обвиняват външния ви вид: казват, че не носите достатъчно ярък грим, не се обличате достатъчно открито и освен това сте с наднормено тегло и вече не сте млади. Други са склонни да вярват в мистиката: подозират злото око или лошата енергия.

Психолозите обаче са категорично против и двата стереотипа. Според тях нито секси дрехи, нито идеална фигура гарантират наличието на интерес у мъжете. И злото око няма нищо общо с това.

Основното качество, което всяка жена трябва да притежава, е любовта към себе си и удовлетворението от себе си и отражението си в огледалото. Ако не се намирате за привлекателни, никакви външни промени няма да доведат до истинско удовлетворение. И да се приспособиш към очакванията на човек, който не те цени, е още по-голямо отклонение от себе си.

8 качества, които притежава силната жена

Не по-малко важни са искреността, откритостта и дружелюбието. Няма да можете да срещнете някой интересен човек, ако винаги се разхождате със строго изражение на лицето си, отговаряте рязко на мъжете при най-малкия опит да започнат разговор и като цяло водите уединен начин на живот.

Емоционално здраве, свобода от оплаквания и претенции. Миналите неуспехи често влияят на отношението ни към мъжете. Да смятате всички представители на силния пол за негодници и да очаквате измами от тях е път, който не води до никъде. Вие сами ще ги предизвикате към недостойно поведение или наистина сред стотици добри хора ще забележите само един: същия този домашен любимец с рога.

Независимост: Тук говорим преди всичко за способността самостоятелно да организирате живота си независимо от мъж, без да се привързвате към никого. Способността за самоосигуряване или емоционален баланс са само отделни прояви на това състояние. Това ви позволява да избегнете ситуации, в които токсичен партньор ще ви използва за самоутвърждаване, изнудвайки ви, например, с пари. Също така няма да изплаши предпазливите мъже, които се страхуват, че от тях се иска твърде много и не бързат да влязат във връзка.

5 качества на жената, които са особено привлекателни за мъжете

Колкото до добрата и лошата енергия, която излъчваме, това всъщност са нашите емоции. Ако сте недоволни от себе си, тогава това чувство на негативизъм ще бъде предадено на света.

Да се ​​научите да се оценявате такива, каквито сте, да живеете интересен независим живот, да се освободите от стари оплаквания, претенции, напрежение е ключът към привличането на нови, здрави и желани връзки в живота ви. В крайна сметка неуспехите в любовта са само отражение на нашия все още несъвършен вътрешен свят, който ние сами сме в състояние да променим.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес