Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако забележите някое от тези четири неща около себе си, значи вашите пазители ви предупреждават за нещо

12 октомври 2022, 11:50 часа
Реклама

Ние всички сами правим съдбата си, според решенията които взимаме. Но много хора вярват, че Вселената често се намесва, сбъдвайки желанията ни, насочвайки ни в правилните посоки, но и предупреждавайки ни, когато нещо не е наред и трябва да следим по-зорко какво се случва около нас. 

Различните хора виждат и разбират пазителите си по различен начин. Някои го наричат ангел, други не го слагат в никакви форми, особено религиозни.

Как да разберем дали притежавате нещо ангелско?

И в двата случая обаче вярата в неговите методи е една и съща - той ни праща сигнали и ни напомня, че ни пази, а ние само трябва да вярваме в него.

Също така всички трябва да пазим кармичния си баланс, като някои го наричат просто да "бъдем добри". 

Вселената (или в каквато и висша сила да вярваме) забелязва това и реципрочно връща "услугата".

Но какви са знаците, че трябва да сме по-внимателни?

Внезапно спиране

Влизате в стаята, за да свършите нещо, но то внезапно е изскочило от ума ви? Или излизате нанякъде, но нещо важно сте забравили или имате съмнение, че сте забравили? Според вярващите в това, това е корекция на пътя - да премислите, да избегнете нещо, което ще ви разстрои, да се върнете към нещо важно, но пропуснато.

Това също може да е и под формата на провокация на някакво странно събитие: дочута новина, паднала висулка до вас; да ви тупне шишарка на главата...

Най-простичкото е той да ни напомни и да ни кара да мислим за нещо важно, за което отдавна не сме се сещали. Някои го наричат просто интуиция.

Перо

Случайното откриване на перо, особено когато нещо не се получава в живота ви, това е знак, че е време да спрете да се тревожите. Перото е знак за надежда, че най-доброто предстои да се случи.

Повтарящи се единици

Всички се спираме на повтарящите се цифри, но най-значимите са 11:11, според вярващите в тях. Те казват, че трябва да сме внимателни и че нещо дебне, но и в същото време, че пътят е правилен и подреден както трябва. Забележите ли тези цифри на номер на сграда, на телефона си, на номер на кола - движете се смело напред. Внимателно, но смело.

Ако ви се случват тези неща, то значи вашият ангел хранител бди над вас

Гадене и стягане в гърдите

Всяко необичайно стягане в гърдите и неприятно и неестествено усещане в стомаха, са признак, че нещо не е както трябва и интуицията ви настръхва. Така ангелът предупреждава, че е момент за предпазливост и е хубаво да вземете момент за пауза и да се огледате.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес