Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако спазвате ТЕЗИ 6 съвета, парите ще потекат като река

29 април 2022, 12:05 часа

Предметите, до които всеки ден се докосвате, както и самите вие, притежават своя вътрешна, положителна енергия Ци, която, според древната традиционна китайска практика Фън Шуй, може да направлявате по начин да предизвикате промени, всестранно подобряващи личния ви живот. Условие за това е да създадете в дома и живота си условия за непрекъснат поток на жизнената Ци енергия, с което да си осигурите стабилност и финансово благополучие. Защото парите също притежават Ци енергия, която би могла да поддържа у вас добро настроение и дори да ви прави щастливи. 

По-долу са дадени важни съвети по Фън Шуй, относно ваши действия, с които да осигурите значим, перманентен паричен поток да влиза в дома ви.

1. Поправяйте своевременно всичко повредено или/и счупено у дома ви, като обърнете особено внимание на местата където има теч на вода – покрива и водопроводната система. Това е така, тъй като водните загуби през повредени кранове и разместени керемиди са сходни с енергийните потоци на вашите емоции и парични средства.

2. Преди да промиете тоалетната чиния, затворете нейния капак, не пускайте неоправдано дълго чешмата и затваряйте плътно всички кранове – така ще намалите консумацията на енергия вследствие на водни загуби. От друга страна се счита, че, затваряйки капака на тоалетната чиния, вие спирате изтичането на енергия от себе си, при което, според Фън Шуй, ще защитите финансите си.

3. Не дръжте ненужни неща (като боклук, обувки) в близост до входната врата, тъй като те са своеобразна преграда пред положителния енергиен поток в жилището. Важно е освен това, първо, да имате ясно звучащ звънец на входната врата, за да чуете своевременно кога ще имате бизнес посещение с успешен завършек и второ, направете адресът и номерът на апартамента ви ясно различими, за да осигурите на Ци енергията лесен достъп до дома ви.

4. Преподредете акуратно помещението /стаята/, разположена непосредствено в ляво от входната врата, тъй като ако там е хаотично разхвърлено, в същото положение ще бъдат и вашите финанси! Поставете в това помещение бързо виреещо и силно ароматно стайно растение и ще съдействате за ефективния ви финансов напредък.
Нещо повече, енергийният и паричният потоци се текат безпроблемно у дома ви, ако окачите по стените снимки на дървета, водопади, платноходки, реки, галопиращи коне, - изобщо всякакви символи на свободата.

5. Ако имате печка на дърва или камина, то поддържайте огъня редовно и се уверете, че комина е чист – така ще осигурите стабилен енергиен поток, генериращ съответни бизнес печалби.

6. Научете се да цените парите Ако сте имали негативно отношение към парите и богатите хора, то променете схващанията си – гледайте на парите като на награда за добри дела, извършвани от благонамерени, интелигентни и ангажирани хора.

И накрая, бъдете винаги оптимисти и положителната Ци енергия ще действа за финансовото ви благополучие.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес