Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 признака, че бракът ви върви към развод

05 април 2017, 14:30 часа

По какво може да познаете, че бракът ви върви към своя край? Индикациите са толкова много, но понякога в стремежа си да запазим това, което имаме, не виждаме това, което всъщност не е наред.

1. Нямате деца

Не искате и да имате, поне не в скоро време. Истината е, че бракът без деца най-често е сигнал, че просто не сте открили правилния човек, с който искате да станете родители.

2. Сексът не върви

Не говорим за месец, два или три, а за година-две. Когато сексът вече е изключение, значи нещо наистина не е наред със съвместния ви живот. Той не е всичко, но е изключително показателен и важен.

3. Карате се за дреболии

Все още се карате! Въпреки че вече сте живели години заедно и не би трябвало дребните неща изобщо да предизвикват скандали.

4. Изневярата не ви плаши

Нито това човекът до вас да ви изневери, нито това вие да изневерите на него. Когато изневярата вече не ви се струва като края на света, чувствата определено отдавна ги няма.

5. Не си говорите

Не говорите за нищо извън ежедневието ви. Липсват разговорите, в които си споделяте чувствата, емоциите, тревогите и радостите в живота. Когато това изчезне, изчезва и любовта.

6. Не ви се прибира

Когато домът ви вече не е най-уютното и спокойно място, за което си мечтаете след дългия работен ден, имате сериозен проблем. Домът е крепост и когато тя е разрушена, вече нищо друго няма смисъл.

7. Мислите за други

Колега в офиса или бивша любов... ако се усещате, че вече мислите какво ли би било с друг човек, значи имате нужда от такъв.

8. Не се възхищавате на човека до вас

Вече не виждате нищо специално в човека до вас. Няма нещо, с което да ви изглежда по-специален от другите. Дори намирате околните са по-достойни от него по една или друга причина.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес