Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 подаръка, в които всяка представителка на зодия Скорпион ще се влюби

12 ноември 2018, 11:39 часа

Скорпионите са една от най-противоречивите зодии . От една страна са страстни и любящи, от друга зли и брутално откровени. Ето защо в месеца на зодия Скорпион, не е добра идея да пропускаш рождения ден на своята приятелка, представител на тази зодия.

Ако се чудиш с какво да я изненадаш, имаш право. Те са толкова всестранно развити, че е трудно да отгатнеш какво точно би ги зарадвало. От друга страна са напълно непредсказуеми и често бягат от всякакви клишета. Ето защо ние сме тук, за да помогнем.

Ето 8 идеи за подаръци, които всяка представителка на зодия Скорпион ще хареса.

1. Настолна игра

Този подарък ще и помогне да се отдаде на двете си любими страсти: времето, прекарано с любими хора, и интелектът. Чудиш се кой винаги побеждава в тези игри? Правилно – жената Скорпион. Тя има такава спортна злоба, че никой не би могъл да се изправи срещу нея.

2. Комплект бомби за вана

Едно от нещата, които жената Скорпион наистина обича, е да се грижи за себе си и да се глези. Ето защо, ако и подариш комплект бомби за вана тя ще бъде много впечатлена. Всъщност, всеки комплект, който я подканва да се погрижи за себе си ще и хареса.

3. Нещо със знака на Скорпиона

Може да е нещо просто, като джобна кърпичка, тефтерче или ключодържател. Представителките на зодия Скорпион обожават зодията си и именно затова ще се зарадват на всичко, които им напомня за нея.

4. Кутия за бижута

Жената Скорпион харесва бижутата, но нейните са толкова разнообразни, че е трудно да избереш какво точно ще и хареса. Ето защо, по-практичен подарък би бил кутията, в която тя да може да подрежда любимите си бижута.

5. Книга

Но не избирай коя да е книга. Избери книга, която е провокативна и интересна. Типичните любовни романи няма да я впечатлят. Дори могат да я подразнят. Жената Скорпион харесва философските размисли, автобиографичните книги и всичко, което е свързано с развитието на интелекта.

6. Парфюм

Ако решиш да избереш парфюм, добре е да познаваш много добре жената, която ще го носи. В противен случай може да не го хареса. От друга страна, много е важно не само течността в бутилката, но и цялостната визия на парфюма. The One на Dolce & Gabbana е точно такъв: сладък, стилен и припомнящ, че тя е една на милион.

7. Кутия със загадки

Също както настолните игри, кутията със загадки е нещото, което жената Скорпион ще оцени истински. С нея тя ще може да се забавлява, решавайки загадките на Шерлок Холмс – нещо, което тя обожава.

8. Бижу със син топаз

Жената Скорпион може да е трудна откъм избор на бижута, но винаги би оценила подарък, който съдържа в себе си камъкът на нейната зодия. Ето защо няма да сбъркаш, ако избереш бижу със син топаз.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес