Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 цвята в дрехите, които подхождат на брюнетки

23 юни 2024, 13:00 часа

Някои от най-красивите жени в света са брюнетки. Пенелопе Круз, Кейт Мидълтън, Бела Хадид, Ашли Греъм знаят как да се представят правилно и да изглеждат зашеметяващо, а добре подбраната цветова палитра на гардероба им помага в това. Ако досега не сте се замисляли какви нюанси на облеклото ви подхождат, предлагаме ви най-накрая да разгледате този въпрос.

Реклама

Стилистите и колористите отдавна учат момичетата да обръщат внимание не само на техния цвят, но и на нюанса на косата си, тъй като всеки от тях отговаря на определен тон в облеклото. Улеснихме ви и събрахме всички цветове, които ще украсят и подчертаят красотата на кестенявата коса.

Розово

Жените с кестеняви коси предпочитат светли нюанси, особено меко розово, което придава на тъмнокосите красавици лекота и излъчване. Розови тоалети можете да намерите в гардеробите на кралица Летисия, принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, модела Бела Хадид и холивудската звезда Пенелопе Круз. Може да предпочитате женствени рокли и блузи, но ако това е твърде „сладка“ визия за вас, опитайте големи тениски и пуловери с протрити дънки, които можете да допълните с груби вериги и масивни обеци.

Коя е най-добрата комбинация на цветове за дрехи

Сиво

Но не само пастелните цветове трябва да присъстват в гардероба на брюнетките. Струва си да разгледаме по-отблизо основата, а именно сивото в различни нюанси: графит, светло, смесено с кафяво. Вероятно ще намерите такива дрехи в гардероба си. С какво да го носите? Сивото се съчетава идеално с розово, черно, бяло, лилаво и синьо - между другото, това са всички цветове, които ви подхождат.

Зелено

Често кралски особи и супермодели с кестеняви коси могат да бъдат намерени в дрехи в зелени нюанси: каки, ​​смарагд, тюркоаз са идеални за жени с кафяви коси. Тъмнокожите момичета могат да се насочат към по-тъмни и по-сдържани нюанси, но изтънченият външен вид на „порцелановите кукли“ ще бъде подчертан от ярки и екстравагантни цветове - точно това предпочита звездата от модния подиум Коко Роша .

Люляк

Както може би вече се досещате, гардеробът на брюнетките е разделен на два вида цветове: тъмни и светли нюанси, които се допълват безупречно. Друг нежен тон, на който си струва да обърнете внимание, е люлякът, актуален както през зимата, така и през лятото. През студения сезон опитайте пухкав пуловер, а през топлия сезон опитайте ефирна рокля или лек панталон.

6 цвята дрехи, които озаряват дамите над 50

Шоколад

Друг луксозен нюанс, който жените с кестеняви коси харесват, е шоколадът. Той идеално подчертава цвета на косата и ви позволява да създадете секси и луксозен външен вид. Между другото, през 2024 г. той стана най-модерен, така че определено трябва да се установи в гардероба ви възможно най-скоро. Изберете каквото ви харесва: основни горнища, дълги ръкави, драпирани рокли или панталони и гащеризони.

Жълто

Много момичета избягват нюансите на жълтото в гардероба си и напразно: този сезон модните дизайнери, напротив, ни насърчават да носим ярки и смели цветове, от които отдавна се страхуваме. Не забравяйте, че не е нужно да носите ярки нюанси – заложете на по-дълбоки варианти.

Син

Вероятно имате синя риза в гардероба си и ако нямате такава, значи е време да „ограбите“ гардероба на партньора си - имате спешна нужда от нея. Изглежда, че всичко подхожда на жените с кестеняви коси: жълто, черно, зелено и синьо. Последното, между другото, често може да се намери в образите на кралица Камила или Кейт Мидълтън: прави жените да изглеждат по-млади и придава на кожата свеж вид.

Бяло

Въпреки факта, че бялото е основният цвят в женския гардероб, той не е подходящ за всеки. Например, тези с порцеланова кожа трябва да избягват този нюанс, тъй като той само ще подчертае несъвършенствата, но за момичета с по-матова кожа или току-що завърнали се от моретата бялото няма да навреди в гардероба им. Впечатляващо ще изглеждат както рокли, така и свободни тениски с принт.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес