Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 знака, че познавате човека от предишен живот

25 февруари 2022, 22:30 часа

Кръгът на човешкото съществуване е постоянен танц на живот и смърт. Душите ни са безсмъртни и се връщат на Земята. Преживели сме много неща. Бяхме бедни селяни и заможни аристократи, хора с различни професии и опит. В този неспирен танц ние срещаме и други души в различни форми. Как можем да разберем дали познаваме човек от предишен живот? 7 знака, че познавате човека от предишен живот.

1. С този човек усещате много силно привличане или отблъскване

Понякога виждаме някого за първи път в живота си и веднага изпитваме нужда да поговорим с него или да избягаме. Дори снимките на профилите в социалните медии могат да предизвикат тези чувства. Изведнъж чувстваме, че искаме да опознаем човека или да стоим далеч от него. Това е един от основните знаци, че пътищата ви са се пресичали преди.

2. Имате дълбока връзка

Времето престава да съществува или минава много бързо. Изглежда се познавате от цяла вечност. Вие сте много съпричастни от първия момент. Не можете да спрете да си говорите, или може би се чувствате сигурни и спокойни докато си мълчите заедно. Колкото и невъзможно да изглежда, вие се чувствате близки един до друг от самото начало.

3. Всеки, който силно ви привлича, може да бъде сродна душа

Обичайно е да се каже, че сродната душа е партньор в живота. Въпреки това през всичките тези животи сме срещнали много хора. Всеки от тях е имал различна роля или в продължение на много животи една и съща душа се е появявала в различни форми. Нашият съсед, приятел, шеф или брат могат да бъдат наши сродни души. Емоциите могат да бъдат положителни или отрицателни – това са само сигнали, информиращи за недовършени дела или обща домашна работа. Животът ви предоставя още една възможност. Възползвайте се от нея. Никой в ​​живота ни не се появява случайно.

4. Имате телепатична връзка

Това е като филм за най-добър приятел. Когато единият започне изречение, другият го завършва. Или казвате едно и също нещо по едно и също време. Когато единият от вас мисли за другия, този човек говори миг по-късно. Понякога може да почувствате физическо присъствие въпреки разстоянието си. Чувствате се комфортно един с друг и можете да си кажете всичко, без значение колко дълга е връзката. Усещате настроенията си, разбирате се без думи, а понякога дори четете мислите си. Това е красива близост, в която се четете като отворени книги. Без лъжи, маски, преструвки или измами. Автентичността и пълната свобода са между вас още от първата среща. Най-вероятно някога сте били близо един до друг и душите ви са се разпознали в този живот.

5. Дори една кратка среща може да промени живота ви

След среща с такъв човек може да изпитате редица емоции. От еуфория до отчаяние, плач или неописуем копнеж или гняв. Може би срещате любим човек или някой, който ви е наранил в миналото. Дори кратък разговор във влака или кратка среща на летището с такъв човек може да промени живота ви. Можете да получите определен съвет, ценна информация, важен контакт или да се освободите от дълго задържаните емоции.

6. Получавате неочаквана, безкористна помощ

Често в живота получаваме безкористна помощ от непознати или хора, от които не очакваме такъв жест. Това е знак, че добрата карма се връща при нас. Преди помагахме на този човек, днес той ни помага. Вместо недоверие или страх, нека да проявим благодарност и да приемем такава помощ.

7. Разпознавате очите си

Има причина да се казва, че очите са огледалото на душата. Всеки от нас има уникален вид на очите. Нашата история е дълбоко вписана в тях. Сменяме телата си, но очите остават същите! Ето защо, дори в тълпа от хора, очите на някого могат да бъдат толкова хипнотизиращи за нас. Това е просто някой, когото сме срещали преди, може би дори сме били много близки. Гледането в очите на някои хора ни кара да се чувстваме като у дома си. Намираме утеха, спокойствие, любов – независимо от вида на връзката и нейната продължителност. Затова нека не гледаме настрани, докато минаваме покрай хората по улицата. Никога не знаеш с кого ще се срещнеш!

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес