Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 лака за нокти, които винаги изглеждат евтини

03 юли 2024, 15:33 часа
Реклама

Маникюрът е неизменна част от стилната визия и може да подчертае индивидуалността и добрия вкус. Въпреки това, не всички нюанси и текстури на лакове са подходящи за създаване на елегантен и модерен маникюр. Някои от тях, напротив, могат значително да подкопаят впечатлението за вашата визия. Тук ще разгледаме седем неподходящи опции, които е най-добре да се избягват.

Кои лакове за нокти ще развалят визията ви?

1. Неонов лак

Неоновите нюанси като ярко розово, жълто и киселинно зелено често се свързват с празнуване и ваканция. Въпреки това, в ежедневието те могат да изглеждат вулгарни и неподходящи. Препоръчително е да ги използвате само за акценти, например под формата на миниатюрни дизайни или френски маникюр.

Ефект против стареене: Какви нюанси на лак за нокти ще направят ръцете визуално по-млади?

2. Лилав лак за нокти с перлен оттенък

Виолетовите нюанси с перлен оттенък могат да накарат ръцете ви да изглеждат много стари и неподдържани. По-добре е да изберете покрития с деликатен блясък или перлени нюанси, които ще създадат елегантен и свеж вид.

3. Сив лак

Сивите лакове често карат маникюра да изглежда избелял и скучен, което не винаги върви с цялостния стил и декорации. За приглушени нюанси се препоръчва да се обърне внимание на пастелни цветове като люляк, синьо или мента.

4. Златен лак

Златните лакове могат да изглеждат твърде претенциозни и провокативни. По-добре е да ги използвате за малки акценти или в комбинация с нюд нюанси. Алтернатива са сребристите лакове или металните покрития, които изглеждат по-дискретно.

Съвети от майсторите на маникюра - избор на лак за нокти

5. Плътно бяло покритие

Белият лак, особено с дебело покритие, често изглежда небрежен и подчертава несъвършенствата на ноктите. Вместо това се препоръчва да изберете млечни, нюд или бежови нюанси с полупрозрачен ефект, които ще създадат по-добре поддържан вид.

6. Коралов лак

Кораловите нюанси могат да подчертаят тена на кожата ви, но в лакирана форма могат да изглеждат сладникави и са способни да направят ръцете ви да изглеждат по-стари. По-добре е да изберете богати червени, черешови или винени нюанси, които ще придадат на визията по-изискан вид.

7. Оранжев лак

Оранжевият лак често изглежда евтин и дразнещ, особено на дълги нокти. Вместо това е препоръчително да изберете розови, червени или лилави нюанси, които се съчетават по-добре с различни форми на ноктите.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес