Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 типа мъже, с които не трябва да излизате

31 август 2022, 20:04 часа

Всеки има право на семейно щастие, но не всеки се стреми към това. Наскоро започнала връзка може да изглежда като добра основа за сериозно продължение, но това не винаги е така. Съставихме списък с типовете мъже, с които не трябва да излизате.

1. Нощен писател

Това е човекът, който ти изпраща съобщения едва след полунощ. Той се свързва с вас само когато иска да говори за нещо или с когото диалогът няма много смисъл от този диалог. Може да изкарате седмици без да се чувате с този човек, само за да прочетете от време на време съобщение, пълно с емотикони и нелепи въпроси. Те са непоследователни. Най-вероятно дълго време той ще се нуждае само от флирт, мимолетни срещи или краткотрайни връзки.

2. Безделник

Човек, който няма мечта, визия или цел да стане или да направи нещо. Не позволявайте на фалшивите му думи да ви заблудят и въвлекат във връзка, която ще бъде пълна със скучни моменти и неосъществени планове. Този тип мъже определено не са подходящи за брак. Те обикновено са безработни или нямат постоянен източник на доходи.

Съвсем справедливо е човек да направи всичко възможно, за да си намери работа. Безработен, който спи на дивана по цял ден и се чуди как да се оправи в живота, не трябва да се жени. Той просто е твърде мързелив, за да приеме брака на сериозно.

Трите типа мъже, които изневеряват най-често

3. Г-н „Не съм готов за сериозна връзка в момента“

Той излиза на срещи, активен е и когато се сближи твърде много или реши, че не се интересува от вас, се оправдава, че „ не е готов “. Въпросът за този човек е: той наистина ли не е готов или това е просто удобно извинение да ви зареже и да избягва обвързване?

4. Неуловим

Това е човекът, който отлага срещите, постоянно променя плановете си и никога не се появява, когато обещае. Ако мислите, че тази тенденция ще се промени, когато се ожените или влезете в сериозна връзка, грешите. Слабият мъж никога няма да постави жената на първо място. За него е удобно да води двойнствен живот.

Защо ТЕЗИ ТИПОВЕ привлекателни мъже не стават за сериозна ВРЪЗКА

5. Този, който изневерява

Сериозните връзки включват компромиси и втори шанс, но последното нещо, което искате, е да имате връзка с някой, на когото дори не можете да се доверите. Да, всеки може да се промени, но моля, не си позволявайте да мислите, че изневярата  е нормална част от живота. Дори да излизате с мъж, който има връзка, знайте, че той също ще ви изневери.

6. Лицемер

Той се лута между своите вярвания, стандарти и правила на живот. В повечето случаи този човек променя принципите си в зависимост от ситуацията. С такъв човек е трудно да се стигне до конструктивен диалог, да се намери компромис , той рядко признава грешките си. Не очаквайте да имате успешна връзка с човек, който е постоянно лицемерен в думите и действията си. Той е от онези мъже, които ще се сбогуват с жена, когато им е удобно.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес