Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 тайни начина да си спомните кой сте били в минал живот

28 февруари 2024, 07:55 часа

Има теория, че след смъртта душата на човек не избледнява с него, а се премества в тялото на новородено. Ето шест начина да запомните някои събития, които са се случили в миналото ви въплъщение.

1. Анализирайте сънищата си

Картините, които се появяват в главата ви през нощта, не идват от нищото. В повечето сънища виждате неща, които са се случили в минал живот. За да дешифрирате сънувани събития, трябва да ги запишете на хартия след събуждане. След това използвайте така наречените метафорични карти. Това са ярки картини на природата и животните, благодарение на които можете да се потопите в несъзнаваното и в миналото.

Още: Какво е значението на думата дежавю?

Използвайки изображения и информация от сънища, можете да разберете кой сте били в минал живот. За да направите това, задайте си следните въпроси: „Какво видях?“, „Къде се случи?“, „Какви подробности си спомням?“ Подсъзнанието само ще извади отговорите от предишното прераждане.

2. Хипноза

Малко вероятно е да стигнете до дъното на събитията от миналото ви въплъщение с помощта на този метод, така че е по-добре да се обърнете към добър специалист. Той ще ви постави в специално, променено състояние и ще извади данни за миналото от подсъзнанието. Освен това, това не е мистика. Подсъзнанието наистина може да съхранява информация от минали животи.

3. Магьоснически ритуал с огледало

Още: Тези 3 неща показват дали познаваме някого от минал живот

В древността хората са използвали огледало, за да опознаят себе си от предишния си живот. Ако искате да поемете риск, тогава мистичният ритуал трябва да се извърши през нощта при пълнолуние. Трябва да отидете в банята, да изключите светлината и да запалите две свещи. Поставете едната отляво на огледалото, а другата отдясно. След това погледнете отражението си, без да мигате. Ако имате късмет, след няколко минути лицето ви ще започне да се „трансформира“. Ще видите съвсем различен човек. Такива са били и в предишния си живот.

4. Четене на стари книги и гледане на филми

Ако, докато четете някое от произведенията, написани през миналите векове, сте се чувствали като главния герой или сте се наслаждавали на времето, описано в произведението, това може да има причина. Напълно възможно е да сте живели точно на това място, за което пише в книгата. Същото важи и за филмите.

5. Посетете необичайни забележителности

Още: 7 знака, че познавате човека от предишен живот

Обърнете внимание на това как се чувствате, докато се разхождате из забележителностите. Например, ако, докато посещавате Ермитажа, получавате невероятно удоволствие от декорацията на главния кралски дворец, тогава може би някога сте се разхождали по тези коридори?

6. Пътувайте по света в търсене на дежавю

Ако искате да изследвате себе си, опитайте се да пътувате често. Разходете се из забележителностите, горите и планините. Напълно възможно е по време на някоя от разходките да изпитате дежавю. Ако е така, значи някога сте живели тук.

Феноменът дежавю - всичко, което трябва да знаете (ВИДЕО)

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес